2777
2789
عنوان

تمیز کردن چدن گاز

217 بازدید | 11 پست

خانومای خونه دار چه طور چدن گازو تمیز کنم اول بگم که گازم رومیزی نیست که چدنا رو بزارم چند ساعت خیس بخوره میخوام اون میله ها رو تمیز کنم نه اونا که ازش شعله پخش میشه پس تشت و لگن بزرگی ندارم چون میله ها بزرگه نمیشه تو چیزی قرار بگیره و خیس بخوره لوله باز کنم ریسک نمیخوام بکنم که یه وقت خراب شه به نظرتون با چی تمیز کنم

سیف قرمز . اسپری کن روش بمونه بعد باشیم بشور .آب داغ هم می تونی روش بریزی . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوله باز کن بخر معجزه میکنه بریز تویه ظرف ک نیاز نداری و بذار داخلشون یادت باشه نریزه جایی چون رنگو کلا میبره ....بعدم با سیم بکش بهش میشه مثل روز اول 

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
لوله باز کن بخر معجزه میکنه بریز تویه ظرف ک نیاز نداری و بذار داخلشون یادت باشه نریزه جایی چون رنگو ...

بزرگه میله های گاز نمیشه تو چیزی بزارم باید همینجوری تمیز کنم بعدم لوله باز کن خیلیا ناراضی بودن که خراب کرده

بزرگه میله های گاز نمیشه تو چیزی بزارم باید همینجوری تمیز کنم بعدم لوله باز کن خیلیا ناراضی بودن که ...

من وقتی زایمان کردم چند نفر تو خونه م اشپزی کرده بودن و چدنای گازم افتضاح شده بود بخصوص که قبل زایمان خریده بودم.یه جا لوله باز کن رو خوندم و انجام دادم عالی بود.تو حیاط تراس یا حمام که تهویه داره زیرش سفره یکبار مصرف یا نایلون بدرد نخور باز کنین و لوله بازکن رو اسپری کنین رو چدنا نیمساعتی بمونه بعد با سیم ظرفشویی یا فرچه زبر قشنگ بسابین و با اب داغ ابکشی کنین.البته حتما از دستکش استفاده کنین.بعد خشک شدن مثل روز اول میشن.من معمولا هفته ای یکبار با اسپری قرمز سیف میشورم و چند وقت یکبار بخصوص اگه غذای سرخ شده درست کنم انجام میدم چدنام عین روز اوله

از اینکه به طرز اعجاب انگیزی فقط در رویاهایم سرزنده‌ام احساس غم میکنم
من وقتی زایمان کردم چند نفر تو خونه م اشپزی کرده بودن و چدنای گازم افتضاح شده بود بخصوص که قبل زایما ...

سیف قرمز چی هست؟؟عکسشو میزازید

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
سیف قرمز چی هست؟؟عکسشو میزازید

https://www.google.com/search?q=سیف‌ قرمز&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=ivn&sxsrf=ALeKk00ZDxNZ6hsMz7rR9qySATPWiJ9fHA:1590692957856&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjY4MuFodfpAhUGCuwKHdQzCF8Q_AUoAXoECA0QAQ&biw=360&bih=671#imgrc=LDWwHoEaPocitM

از اینکه به طرز اعجاب انگیزی فقط در رویاهایم سرزنده‌ام احساس غم میکنم