جاریم به هر چی میخواد تو زندگی میرسه به طرز عجیبی به تمام خواسته هاش و برنامه هاش و آرزوهاش میرسه بهش حسادت نمیکنم کلا آدم حسودی نیستم ولی از وقتی اون اومده اصلا یه جورایی زندگی منو به هم ریخته مثل لوبیای سحرآمیز داره پیشرفت میکنه و تمام توجه خانواده ی شوهر سمت اونه نکته ی عجیب اینجاست که تاریخ تولدمون دقیقا یک روز هست
خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا خودش خواست بچه داشته باشه و جنسیتش همونی شد که میخواست ، به شغلی که دوست داشت رسید ، و خیلی های ...
دنیا همینه .بر وفق مراد یکسری هاس
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
همینجوری هم کلی خانواده ی شوهر پز اونو به من میدن اگه بمرسم دیگه هیچی
ببخشید گلم اما بنظرم داری حسادت میکنی البته منم ادم حسودیم پس از حرفم ناراحت نشو بنظرم اگه بجای فکر کردن به موفقیتاش به این فکر کنی که چه جوری موفق بشی و تلاش کنی حتما موفق میشی
حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃