2777
2789
عنوان

خخخخ‌،باحال بود

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 35 پست
اقا بعضیا بزور میگن بیا با ما دعوا کن😂

میبینن طرفدارت زباده حسودیتو میکنن

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای شوهر من از خواب بپره هاپو میشه😥

🤣شوهر من طفلی به سرصدا ضدضربه ست،چون همیشه وختی خابه من درحال سرصدای ظرفارو دراوردن و کلا کار خونه کردنم.

اما ایندفه ترسیده بود خندم گرفت به قیافش

شوهرمن خیلی رمانتیکه😅😅آلرژی فصلی دارم چندروزه عود کرده امشب انقد گفت برو تست بده و نزدیک بچم نشو که به خودم شک کردم 😐😐😐

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
😣😣😣😣هیشکی من دوش نداله اینجا😢

همه دوشت دالن رو نمیکنن ریا نشه

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
تو خواب..فک کنم تو خواب با تبر زدن تو شکمش😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم

من تو خواب حرف میزنم

یدفه عصر بود خواب بودم،شوهرمم نبود

وختی پاشدم دیدم بالاسرم ریسه میره

میگم چته؟میگه صدات کردم گفتی برو اون پنجاه تا چک رو نقد کن بیا🤣🤣🤣🤣