2777
2789
عنوان

بچهای دماغ عملی لطفا بیاین یه سوال دارم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 5011 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چه بد من یکم غضروفم اضافه اومده تا یکم پایینتر از تیغه ی بینیم تکونم میخوره کامل

یعنی چی اصلا متوجه نشدم چی گفتید 😢

غضروف کجا اضافه شده؟؟

یعنی کامل بیتون چپ و راست میشه ؟؟؟؟

من زشت کی ام 😀😂

اره اولش شله جوش نخوره، نباید ور بری، نباید بد بخوابی، و ضربه نخوره، من بعد از دوماه لخته سوزونده شده داشتم اومدم در بیارم از بینیم همچین فشار دادم ک تیغه ی بینیم از داخل یکم کج شد الان بعد از پنج سال درست نشد، ظاهرش معلوم نیست از داخله

نه بابا  به این راحتی نیست که با تکونای آروم دفرمه بشه.من سه ماهه عمل کردم.خیلی راضیم و یکی دو ...

عزیزم منم دوسه بار ضربه خورده 

اما سوالم اینه ک خودتون بخاید اروم اینور اونور کنید چپ و راست کنید میشه یا نه ؟؟؟

من زشت کی ام 😀😂
یعنی چی اصلا متوجه نشدم چی گفتید 😢 غضروف کجا اضافه شده؟؟ یعنی کامل بیتون چپ و راست میشه ؟؟؟؟

نه بابا انگار از تیغه ی بینیم از سمت راست غضروف اضافه اومده دکتر برش نزده رفت تو پوست بالای لبم قشنگم تکون میخوره انقد باحاله 😂

الان میشه چپ و راست کنید یا نه نمیشه تکون میخوره یا نه؟

آره بابا عین دماغ عادیه ...من حتی شوهرم نمی دونه عمل کردم... از بس طبیعیه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم...که در طریقت ما کافریست رنجیدن
اره اولش شله جوش نخوره، نباید ور بری، نباید بد بخوابی، و ضربه نخوره، من بعد از دوماه لخته سوزونده شد ...

یعنی تکون خوردن طبیعبه برا شمام تکون میخوره اینور اونور؟

من زشت کی ام 😀😂
نه بابا انگار از تیغه ی بینیم از سمت راست غضروف اضافه اومده دکتر برش نزده رفت تو پوست بالای لبم قشنگ ...

پس تکون نمیخوره خود بینی 

برا من و دختر عموم کامل تکون میخوره نکنه خراب عمل سدیم 

من زشت کی ام 😀😂