2777
2789
عنوان

كرونا در بيمارستان لإله تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 82 پست
فداتشم من تعریف عرفان و بهمن رو خیلی شنیدم و بیملرستان عرفان هم از نزدیک دیدم خیلی رسیدگیشون خوبه... ...

اره منم قبل از اينكه لإله رو انتخاب كنم اونا هم تو ليست بيمارستاناي خوب بودن ايشالا ببينم كدوم خوبه 

هم من زدم هم شوهرم پيدا نكرديم اصن دكتره اب شده رفته زير زمين انگار هيچي ازش نميتونم پيدا كنم مهم ني ...

من دکترم تلفن گویا داره ک متونی سر ساعت مشخصی هر روز زنگ بزنی با خودش مستقیم حرف بزنی اگ میخوای تلفنشو بدم شاید بتونه راهنماییت کنه..

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم قبل از اينكه لإله رو انتخاب كنم اونا هم تو ليست بيمارستاناي خوب بودن ايشالا ببينم كدوم خوبه& ...

اره لاله ام خوبه...تعجب کردم ک برای کروناییا شدن...اتیه ام اصلا بعید بود چون خصوصیه😕

اوووه خصوصي؟؟؟؟؟؟بزن اينترنت بخون همه جا رو گرفتن

اینترنت ک خیلی چیزارو الکی مینویسه ..من امروز از دکترم پرسیدم اسم چندتا بیمارستان رو گفت ک گفت اصلا اجازه نمیدن ک کرونایی بیاد...بعد گفت اکثر بیمارستان خصوصی رو نمیزارن الوده بشه مگ اینک مجبور بشن یکی دوتاشو ک بخش دیالیزی و ریه و بخش حساس نداشته باشن

اینترنت ک خیلی چیزارو الکی مینویسه ..من امروز از دکترم پرسیدم اسم چندتا بیمارستان رو گفت ک گفت اصلا ...

نه بابا خب دروغه بنويسه پس چرا جواب نميدن تلفونو؟؟؟چي بگم والا بازم ممنون از همگي كه برام وقت گذاشتين خيلي ممنونم ازتون شبتون پر از ارامش 🙏🏻💋🥰🌹💕

اوووه خصوصي؟؟؟؟؟؟بزن اينترنت بخون همه جا رو گرفتن

اگ اطلاعات دقیق بیمارستانارو میخوای زنگ بزن خود بیمارستانا سوال بپرس ک مطمئن بشی ...خیلی وقتا شایعه درست میکنن ک بترسونن ک نرن بیمازستان حتی برای کار واجب زنگ بزن ب هر بیمارستانی ک میخوای بری بپرس ک مریض کرونایی دارن یا نه اگ نداشتن درباره دکتراش تحقیق کن و یدونه انتخاب کن...

من دکترمو خدایی راضیم و دوسه بارم به چشم دیدم ک دوسه نفر باردار نمیشدن و پیش این شدن و این بعضی از دکترا مریضاشونو میفرستان پیشش برای اینک جواب قطعی رو این بگه ....فوق تخصص داره و جز زنان دانشور و پروفسر دانشگاه علوم پزشکیه...من خودمم نمیشناختم دختر عمه ام و یکی از دوستام رفته بودن پیشش ک تعریف کردن منم رفتم...شمام خودت تحقیق کن هرجا بهت نزدیک و ب نظرت دکترش خوب اومد همونجا برو ک خیالت راحت باشه

نه بابا خب دروغه بنويسه پس چرا جواب نميدن تلفونو؟؟؟چي بگم والا بازم ممنون از همگي كه برام وقت گذاشتي ...

لاله رو نمیدونم اما جاهای دیگ رو میدونم نداره چون چند وقت پیش تو همین سایت تابپیک میزدن ک زایمان داشتن از بیمادستانای مختلف و همه ام دکتراشون گفتن ک بیمارستانا خصوصی قبول نمیکنن مگ اینک مخش حساس نداشته  باشن و مجبور بشن...حالا خداکنه مریضی بره و همه راحت بشن(مخصوصا خانومای باردار)