2777
2789
عنوان

كرونا در بيمارستان لإله تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 82 پست
من همين الان خوندم آتيه انقد كرونايي داره كه تخت خالي ندارن مريضارو ميندازن بيرون 

😑نمیدونم من دوستم هفته پیش زایمانش بود...

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خيلي وقته ميگيرم ولي جواب نميدن.به نظرتون فعلا همينجا برم دكتر تا ببينيم اوضاع اين كرونا چي ميشه ...

اره ب نظرم اگ دکتر خوب میشناسی برو پیشش ازمایشات دو نشون بده تا دکترت جواب بده یا اینک ی دکتر خوب پیدا کنی

يااااااااا خدااااااااا اونوره دنياااااسسسسس خيلي راهه

تو نت سرچ کن دکتر زنان محل خودتون یا اطراف خودتون رو مثلا دکتر زنان منطقه اندیشه..اسم دکترای معروفش میاد نظرات رو بخون ببین کدوم بهتره برو پیش همون

اره ب نظرم اگ دکتر خوب میشناسی برو پیشش ازمایشات دو نشون بده تا دکترت جواب بده یا اینک ی دکتر خوب پی ...

دكترمو كه فقط ميتونم تو خوده بيمارستان پيدا كنم كه اونم كروناييا ريختن اونجا خطريه.شماره ندارم .فقط بيمارستانو دارم كه اونم جواب نميدن اصلا هيچي

اره محي جون منم تازه خوندم اووووه يه هفته.ماشالا هر روز يه بيمارستانو مثه زامبيا ميگيرن چه برسه به ي ...

اره ولی دکتر من امروز میگفت بیمارستان مادران و بهمن و عرفان اصلا قبول نمیکنن چون بخشای حساس دارن مثل دیالیزی و زایمان و اطفال بخاطر همون قبول نمیکنن ک حداقل چندتا بیمارستان سالم باشه

دكترمو كه فقط ميتونم تو خوده بيمارستان پيدا كنم كه اونم كروناييا ريختن اونجا خطريه.شماره ندارم .فقط ...

تو نت اسمشو سرچ کن هم شماره مطبش میاد هم یدونه شماره موبایل (برای همه دکترا همینجوریه)..به شماره موبایل زنگ بزن یا منشیش جواب میده یا دستیارش

اره ولی دکتر من امروز میگفت بیمارستان مادران و بهمن و عرفان اصلا قبول نمیکنن چون بخشای حساس دارن مثل ...

ااااااا باشه پيگيرش ميشم ببينم كدوم خوبه مرسي از راهنماييت مهربون💕💕💕

ااااااا باشه پيگيرش ميشم ببينم كدوم خوبه مرسي از راهنماييت مهربون💕💕💕

فداتشم من تعریف عرفان و بهمن رو خیلی شنیدم و بیملرستان عرفان هم از نزدیک دیدم خیلی رسیدگیشون خوبه...بیمارستان مادران هم زن عموم رفته بود خیلی راضی بود

تو نت اسمشو سرچ کن هم شماره مطبش میاد هم یدونه شماره موبایل (برای همه دکترا همینجوریه)..به شماره موب ...

هم من زدم هم شوهرم پيدا نكرديم اصن دكتره اب شده رفته زير زمين انگار هيچي ازش نميتونم پيدا كنم مهم نيس.ميگردم ببينم كجا خوبه زامبيا رو نبردن اونجا برم اونجا🤣🤣😂😂😂