2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ععع چرا اخه،، چ خوبه که با همون ی بار شد، 😢😢😢

اره بچم دوسالش بود دانشگام تازه ثبت نام کردم دستمونم خالی بود گفتیم تا چند سال دیگه که پسرمم بزرگتر شه دوسالش بود الانم باردارم هشت ماهه!پسرمم دوسالو هشت ماهشه

هیچ علایمی نداشتم.روزی که باید پری میشدم تست زدم و مثبت بود.از خوشحالی با شوهرم فقط گریه می کردیم.هیچوقت فراموش نمیکنم اون لحظه رو

خدایا مواظب  فرزندانم و نی نی تو راهیم باش و سالم بیاد تو بغلم
اره بچم دوسالش بود دانشگام تازه ثبت نام کردم دستمونم خالی بود گفتیم تا چند سال دیگه که پسرمم بزرگتر ...

خدا حفظشون کنه اینو بدون خدا این نعمتو ب هر کسی نمیده خداتو شکر کن، خدا روزی رسونه، منم دعا کن نی نی دار بشم

هیچی. اقدام کردیم منتظر بودم ک موعدم برسه . رسیدو زدم دیدم مثبته. شوهرمم نشد غافلگیر کنم چون میدونس دیگه

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
خدا حفظشون کنه اینو بدون خدا این نعمتو ب هر کسی نمیده خداتو شکر کن، خدا روزی رسونه، منم دعا کن نی نی ...

اره خدارو هزار مرتتتبه شکررر واسه کوچوهام خودشم حفظ میکنه

انشالله تو ام بزودی تایپیک میزنی که بی بیم مثبت شده عزیزدلم

وا پس پریودیت نامنظم بوده 

نه عزیزم، اتفاقا بسیار منظم و سر موقع ..مثل همیشه اتفاق می افتاد.‌ با این تفاوت که فکر میکنم ماه اول به فاصله ی تقریباً کمتر از دو هفته دو روز در حد لکه بینی خونریزی داشتم(عادت من کلاً سه روزه هست)تنها مورد همین بود. که بعدها متوجه شدم لانه گزینی بوده ..من فکر میکردم به دلیل فشار و حجم کار هست.

دوست عزیز اوا از هرچیز استرسو دور کن از خودت، ی دکتر برگشت جلو شوهرم ب من گفت تو خیلی سخت بچه دار میشی!و اگرم بشی ویارای خیلی بدی داری..ولی هم خیلی زود باردار شدم و هم ویار نداشتم