2777
2789
عنوان

اضافه وزن در بارداری

57 بازدید | 5 پست

سلام من هشت هفته باردارم 

تو بارداری قبلیم بیست و پنج کیلو اضافه کردم که خداروشکر سر یک سال نود درصد کم شد بعد از چهار سال دوباره باردار شدم 

به نظرتون چکار کنم  که مثل دفعه قبل اینقدر وزنم بالا نره 

با اینکه اونموقع غذام کم و هر روز پیاده روی می کردم 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

پرخوری نکن  اندازه یه نفر بخور نه ۲ نفر اگه میخوای بچه ات تپلی باشه  از هفته ۳۴ نی نی وزن میگیره از هفته ۳۴ برنج کته لیدی میل بستنی خرما ماکارونی دلستر  بخور اگه از الان بخوری خودت چاق میشیولی اونجوری نی نی وزن میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرخوری نکن  اندازه یه نفر بخور نه ۲ نفر اگه میخوای بچه ات تپلی باشه  از هفته ۳۴ نی نی وزن ...

اصلا اهل درخوری نیستم به اندازه یک نفرم نمیخورم الان دو ماهمه و یک کیلو وزنم زیاد شده 

یک کیلو واسه دو ماه اول زیاده ؟

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

ببین ی دکتر متخصص زنان و زایمان خیلی خوب هست که جواب سوالات رو تو این روزای کرونایی تو اینستا کامل میده. اگه نگرانی پیام بده ازش بپرس. جواب منو کامل و خیلی خوب داد

دکتر شبنم بزرگ زاده

اینم آدرس اینستاش:

dr_bozorgzade

اینم شماره واتس اپ شون هست

09911616251

اصلا اهل درخوری نیستم به اندازه یک نفرم نمیخورم الان دو ماهمه و یک کیلو وزنم زیاد شده  یک کیلو ...

منم یهو وزن رفت بالا  الان ۴ ماهمه ۴ کیدو اضافه کردم بد جوری پر خور شده بودم خدارو شکر الان بی اشتها شدم کلا