2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره.

اخه یک کیلو ارد گندم داشتم بکینگ پودرمو اشتباه اضافی ریختم تومواد مجبورشوم همه مواد رو دوبرابر کنم بعد الان یک کیلو ارد رو زدم اما همچنان شله وحشتناک به دست مبچسبه

خدایا شکرت
اخه یک کیلو ارد گندم داشتم بکینگ پودرمو اشتباه اضافی ریختم تومواد مجبورشوم همه مواد رو دوبرابر کنم ب ...

اصلا مگه به نون بگین پودر میزنن من خمیر مایه میزنم  چه نونی میخوای بپزنی   ..بگین پودر اشکالی نداشت تو تعمش تعثیری نمیزاشت  اشکال نداره میتونی از ارد سفیدم استفاده کنی   چیزی نمیشه

اصلا مگه به نون بگین پودر میزنن من خمیر مایه میزنم  چه نونی میخوای بپزنی   ..بگین پودر اشک ...

تودستورش این بود عزیزم هم خمیر مایه داشت هم بکینگ پودر

خدایا شکرت
نون عادی عزیزم که تو تابه میپزن از یکی از کانالای تل ورداشتم

اهان خوب میشه ارد سفید بزن  بعد پخت زود بزارش یا ظرف در بسته یا تو کیسه نون تاخشک نشه اگرم یه موقع خشک شد اب اسپری کن بزار تو کیسهنرم میشه   نوش جوونتون

وااااای خدا جونم نان خانگی 

من همه هفته جمعه ها نون درست میکنم با شیر و گردو و زنجبیل و زیره و روغن دنبه و تخم مرغ ......

وای چه حس حالیه نون درست کردن و خمیر کردن یاد قدیما میافتم       

قدیما،جایی که زندگی درقاب عکسهای سیاه وسفیدزندانی بودامادل،خوشی ها کم نبود...دلم یک جرعه سادگی میخواهد ..خماریک کلمه ام ..صداقت..کجاست تاجرعه ای بنوشم؟🌹🌹