2777
2789

من 13روزِ زایمان کردم شیرم قطره ایی تازه فشار بدم 

سه روز اولم اصلا شیر نداشت 

بچه م خیلی گریه میکنه مجبورم شیر خشک بدم آروم بشه 200گرم هم وزنش کم شده از تولدش میخوام شیرخودمو بخوره تپل بشه

اگر تجربه ایی دارید بهم بگید که چیکار کنم شیرم زیاد بشه یا چیا بخورم

دختر خاله م میگفت هر وقت آب هویج میخوردم شیرم زیاد میشد

شیر و خرما و پودر نارگیل با هم مخلوط کن بخور

پودر لیدی میل هم میگن خوبه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

نخواد بیاد نمیاد

من هر کاری کردم زیاد شه نشد

آخرش شیرخشکی شد اما شیرخشک دور از جون سم نیست که

سیر نمیشه عذابه نده کنار شیر خودت خشک بده

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه وزنش کم شده نگران نباش بچه تا ۱۴ روز وزن کم میکنه بعد کم کم اضافه میکنه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
دختر خاله م میگفت هر وقت آب هویج میخوردم شیرم زیاد میشد شیر و خرما و پودر نارگیل با هم مخلوط کن بخو ...

منم آب هویج خوردنی، ماهی خوردنی شیرم زیاد میشد شوید پلو با ماهی میخوردم البته نمیدونم اثر کدوم بود 

منم آب هویج خوردنی، ماهی خوردنی شیرم زیاد میشد شوید پلو با ماهی میخوردم البته نمیدونم اثر کدوم بود&n ...

نمیدونم من که فعلا تجربه شیردهی ندارم تا ۱ ماه دیگه ببینیم شیر دارم یا نه😃

بله

مشاور شيردهي 09331449029

كلينيك شيردهي 88569546

عزیزم این برای بیمارستان لاله هست رایگان آموزش میده کمک میکنه میتونی سوالهای شیردهیتو بپرسی بهت میگه چیکارکنی دقیقا 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن