2777
2789
عنوان

مامانایی که شیر میدید لطفا بیاید کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست

تورو خدا به حرف من گوش كن

تنها راه زياد شدن شير فقط شير دادنه براي شير كردن بچه هم سعي كن شير اون يكي سينه اتو بدوشي اگهدر اون حدم شير نداري همون شير خشكو به روشي كه بهت ميگم بده به بچه:

يه سرنگو پر از شير خودت يا شير خشك كن

سرنگ كوچيكا

بعد وقتي داري شير ميدي بايد يكي كمكت كنه از كنار دهنش اروم اون سرنگو بذاره قطره قطره قطره شير رو هم زمان با اينكه داره ميك ميزنه بريزه تو دهن بچه

اينجوري هم سير ميشه هم فكر ميكنه همه اون شير از سينه ات مياد و به شيشه و اينا عادت نميكنه و همين مكيدنه باعث ميشه غدد شيريت فعال شه البته كه درست شير دادنم خيلي مهمه

مشاور شيردهي 09331449029 كلينيك شيردهي 88569546 عزیزم این برای بیمارستان لاله هست رایگان آموزش ...

مرسی عزیزم حتما تماس میگیرم دکترم رفتم سینمو فشار داد شیرم میپاشید ولی خودن فشار میدم قطره ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا به حرف من گوش كن تنها راه زياد شدن شير فقط شير دادنه براي شير كردن بچه هم سعي كن شير اون ي ...

چند روز این کارو کردم ولی طولانی خسته کننده ست خدا کنه شیرم زیاد بشه حرصم میگیره بعضیا چجوری شیرشون میره

چند روز این کارو کردم ولی طولانی خسته کننده ست خدا کنه شیرم زیاد بشه حرصم میگیره بعضیا چجوری شیرشون ...

شعار نميدم ولي مادري اسون نيست اگه ميخواي شير خودتو بخوره اين راهشه اگه فري برات نداره كه همون شير خشكو ادامه بده چون علاوه بر تغذيه غدد سيري بايد فعال بشن كه شيرت زياد بشت

اگه بچت دختره دمنوش رازیانه شیر افزاست. 

من بچم 4 ماهشه. هرروز 3 لیوان شیر و خرما میخورم. 

آبگوشت و ماکارانی هم شیرم رو زیاد میکنه 

و اینکه پودر شیر افزا از داروخانه بگیر 

مایعات زیاد بخور

بزار بچت بمکه حتی اگه شیر نداری. چون مکیدن بچه باعث تولید شیر میشه 

و اگه شیر خشک میدی با شیشه نده با قاشق بده. چون اگه شیشه بگیره امکان داره که سینه رو پس بزنه