2777
2789
عنوان

پسرم ۲۲ ماهشه وهنوز حرف نمیزنه

994 بازدید | 28 پست

سلام دوستان.من حقیقتش خیلی نگرانم.گرچه جلوی دیگران بروی خودم نمیارم.حقیقتش پسرم الان ۲۲ ماهشه البته ۷ ماهه بدنیا اومده.قد و وزنش عالیه.هیچوقت الحمدالله بیماری نداشته.بموقع نشست.راه رفت و دندون در اورد.از نظر هوش خوبه.تمام حرفای ما را متوجه میشه.با اشاره منطورشو میفهمونه.چیزی بخواد مارا میبره اونجا و اشاره میکنه.اگه بگم چیزی را بیهر سریع میاره .کلا کاملا متوجه هست.هر کاری جلوش انجام بدیم سریعا یاد میگیره.حتی الان میتونه ویولن را صحیح بگیره و روش ارشه بکشه.ولی دایره لغاتش حدود ۲۰ کلمست که بندرتم استفاده میکنه.خیلی ناراحتم.بنطرتون چیکار کنم؟

عزیزم نینی

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کلا حرف نزنه نگران کننده اس ولی خب هروقت اشاره میکنه بگو باید اسمشو بگی ببین میگه

بهشمیگم بگوولی سر به هواست میره برا خودش بازی میکنه.ولی وقتی عروسکاشو میارم مثلا میگم هاپو چی میگه خودش نیگه هاپ هام میگم جوجو چی میگه میگه حیک جیک میگم گاوه........

بهشمیگم بگوولی سر به هواست میره برا خودش بازی میکنه.ولی وقتی عروسکاشو میارم مثلا میگم هاپو چی میگه خ ...

ببرشش گفتار درمانی ببین علت داره یا اینکه خودش دوس نداره حرف بزنه