2777
2789
عنوان

وزن پایین جنین در هفته ۳۲

18879 بازدید | 28 پست

سونو ۲۸هفتگی وزنشو گفت یک کیلو و دکترم گفت یکم کمه ولی میتونی جبران کنی

امروز سونو ۳۲هفتگی دادم گفت۱.۵کیلو 

یعنی حدود ۳هفته تفاوت با سن بارداریم

خیلی نگرانم

خدایا ممنونم از داشتنت کنارم

دلستر کباب اجیل ماست وشیر وبستنی تا میتووونی بخور

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلستر کباب اجیل ماست وشیر وبستنی تا میتووونی بخور

از ماه پیش هر روز سالاد و اجیل خوردم و گوشت 

ولی فایده نداشته

دیابتم دارم دلستر و اینا نمیتونم بخورم

نه عزیزم خیلی کم نیست.غذاهای پروتئینی و اجیل بخور.نگران نباش.بعضی بچه ها ژنتیکن ریزن.

امیدوارم

ولی اخه نه باباش نه من ریز نیستیم 

من از خدام بود ۲۸هفته این عدد میشد این کاملا طبیعیه

من ماه آخر بستنی زیاد میخوردم کباب میخوردم دلستر میخوردم به دنیا اومدنی دخترم ۳۵۰۰ بود وزنش

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
من ماه آخر بستنی زیاد میخوردم کباب میخوردم دلستر میخوردم به دنیا اومدنی دخترم ۳۵۰۰ بود وزنش

بستنی و دلستر نباید بخورم اخه 

برای دیابت

بستنی و دلستر نباید بخورم اخه  برای دیابت

آخ آهان قند داری؟آره دیگه نمیشه بخوری گوشت و کباب زیاد بخور من غذاهای گوشتی زیاد میخوردم مولتی هفته ای یدونه میخوردم چون چاق میشدم 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖