2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی هرروز همینا رو‌میدی؟ منم یه ماه ونیم دیگه غذای بچمو شروع میکنم نمیدونم جیا باید بدم

اره هر روز همینارو میخوره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خوبه که..نی نی منم هفت..متوسطه

این فوق العاده کوچولوعه۴ماهگی قدووزنش چقدبود

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....
ممنونم.. دارم..سویق و از کجا تهیه میکنین

از فروشگاه خریدم روش نوشته سویق کودک

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
فرنی خودم درست میکنم.سوپ میدم  سوپ هام تنوع داره  قارچ و جعفری هویچ مرغ گوشت سیب زمینی ج ...

برای ۶ماهه اگ اره بهم یادبدهموادشو

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....
بچها نی نی من۶ماهش خیلب ریزه

عزیزم ببخشید معنی امضات چیه

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون
شش کیلو..قدشم 65

این حدود۶بو۵۸۰۰.۵۹۰۰قدشم۶۴وزن تولدش۲۳۰۰قدش۴۳شماچند

من فقط به دخترم شام فرنی میدم با صبحا نون و کره لقمه میکنم یا شیره...اگه غذای خودمونیم آبکی باشه تیلیت میکنم میدم چون سوپ بیمزه نمیخوره بلا😁نزدیکه نه ماهش تموم شه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم ببخشید معنی امضات چیه

گلم ب تاپیکام رجوع کن