2777
2789

صبحا حریره بادوم

ظهر سوپ ماهیچه

عصر بعضی وقتا نصف سیب زمینی اب پز

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من سرلاک نمیدم بهش اخه میگن تراریخته اس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کلیپی دیدم که پزشک گفت بعد از فرنی و حریره بادوم از سوپ سبک بدون ادویه شروع کنید و هرچند روز یه چیز به سوپ اضافه کنید مثلا یه روز پوره هویج یه روز پوره سیب زمینی ، آب قلم و آب مرغ عالیه سبزیجات رو آخر اضافه کن 

خداجونم ای کاش بنده هات میدونستن مذهب اگه قبل از مرگ توی زندگیشون تاثیر نداشته باشه ، بعد از مرگ هیچ سودی به حالشون نداره مذهبی بودن یعنی خوشرو بودن ، یعنی هدیه مهربونی به دیگران یعنی مواظب دل ظریف هم باشیم یعنی مرتب و تمیز و شیک باشیم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، اگه واقعا قصد امر به معروف داری شخص رو توی یه جای خلوت متوجه اشتباهش کن ولی یادت باشه اگه ذره ای نیتت رو کم کنی یا شاخ شدن یا خودنمایی باشه راه رو اشتباه میری گلم  امر به معروف اگه باعث شکستن دل یا زده شدن از دین باشه نه تنها ثواب نداره بلکه حرامه پس مواظب باش عزیزم،،،،،،،،،،،،،،شمایی که داری میخونی یه لبخند بزن میدونستی با لبخند خیلی زیباتری؟  پس همیشه لبخند بزن مهربون

بچها نی نی من۶ماهش خیلب ریزه

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....

رفلاکس داره بدشیرمیخوره روزی کم کم ی بارفجیع بالامیاره

یادم میاد روم نمیشد توی چشات نگاه کنم 😞همیشه ارزوم بوده اسم تو روصداکنم😔😭 شیرینه که صاحب دختری شدیم ازخون خودمون شیرینه روزتولدشون فقط ی چیزتلخه که بابای بچه من تونیستی ومادردخترت من نیستم....
چن کیلوه؟

نمیدونم ولی فوق العاده لاغ ه شاید ۷کیلو

سوپ نمیخوره؟شما چ جوری درست میکنین؟پوره سیبزمینیو چ جوری درست میکنین؟

سیب زمینی اب پز با شیرخشک قاطی میکنم کره هم میتونی اضافه کنی که پسرمن الرژی داره بهش نمیدم

سوپش شامل ماهیچه سیب زمینی هویج ویه کم جعفری هست اخرش هم یه قاشق سویق اضافه میکنم

گاهی به جای ماهیچه مرغ میزارم 

گاهی اوقات پودر سنجد اضافه میکنم

هیچ ادویه ای هم نمیزنم گاهی یه کممم ابلیمو میزنم

اگر اینستا داری پیج ghazaye_koodak رو ببین همه دستورها رو نوشته