2777
2789
عنوان

زندگی با قوم شوهر

288 بازدید | 10 پست

شوهرم بعداز کرونا رفت شهرشون . بعد چند وقت پیش زنگ زد که من دیگه نمیام شهرتون (شهرما قمه) چون قم خطرناکه و فلان . توبیا اینجا فعلا چندماه خونه ی پدرم بمونیم . خونه ی پدرشم فقط یه اتاق داره و یه انباری که اتاق کردند . بعد منو باشکم گنده میخواد ببره تو اون اونک . تازه با برادرشوهری که هی باید پیشش حجاب داشته باشم و وتازه بعداز اون ابروریزی که خواهرش راه انداخت و به خونمون زنگ زد و کولی بازی راه انداخت .

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم نمیرفتم.هیچ جا امنتر از خونه خود ادم نیس.اونجا هرچقدر خوب باشن یه سری مسائل و فشار هارو باید تحمل کنی

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بری اونجا که خطرناک تره تا خونه خودت خوب تعداد آدما بیشتره ممکنه ناقل باشن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وا ینی چی ؟شمارو ول کرد و رفت شهرشون؟من فکز کردم عقدین

داستانم کمی پیچیده است درواقع عقدیم ولی حامله شدم و خواستیم عروسی بگیریم که زد زارررت کرونا اومد و بیخیال شدیم . حالا من ک سرسخت میخوام وایسم بگم نمیام اونم خییبلی یکدنده است

یه نی نی تو راهی دارم که بی دعوت داره میاد 
داستانم کمی پیچیده است درواقع عقدیم ولی حامله شدم و خواستیم عروسی بگیریم که زد زارررت کرونا اومد و ب ...

چ سخت...چی بگم والا

کاربر جدید نیستم...متاهلم و عاشق همسرم ک منو از همه غم های دنیا نجات داد❤