2777
2789

قبلنا صبحونه مامانبزرگم برامون درست میکرد خیلی وقته نخوردم

پیاز و لوبیا و قارچ و سیب زمینی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

قارچم بریز 

برا اینکه غلیظ شه ارد میریزن بعضیا

رب گوجه هم اگه یکم زیاد بریزی باعث میشه غلیظ شه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوبیا رو بزار با اب داغ رو شعله کم سرشم نصفه بزار 

پیاز سرخ کن وسطاش بریز توش 

رب و نمک هم وسطاش بزن 

میجوشه غلیظ میشه

وای هوس کردم😋😋

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

من لوبیارو میزارم میپزه یه سیب زمینی متوسط هم میندازم توش درسته. میپزه بعد پیاز سرخ میکنم سیب زمینی رو با پیاز له میکنم میریزم تو لوبیا غلیظ میشه قشنگ

بعد رب گوجه و نمک و فلفل میریزم 

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

لوبیا خیس خورده رو میزاریم بپزه نیم پز که شد سیب زمینی چند قاچ می کنیم داخلش می ریزیم که لعاب بده بعد پیاز داغ می کنیم با رب و نمک زردچوبه فلفل  به مواد اضافه می کنیم بعدم آبکی خیلی برش ندار بزار لعاب دار شه می تونی ابلیمو ام اضافه کنی

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

وای من دیشب داشتم یه نفخی کردم تا صبح آبروم رفت جلو شوهرم ،،،،،الان هم هنوز آثار نفخ هست 

من لوبیام که پخت بهش پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل و رب میزنم میزنم میزارم یه ساعت دیگه بپزه 

عالی میشه ،،،قارچ هم خوبه بریزی

قارچم بریز  برا اینکه غلیظ شه ارد میریزن بعضیا رب گوجه هم اگه یکم زیاد بریزی باعث میشه غلیظ ش ...

ارد برنج بهتره 

ارد باید یه قاشق چایخوری با اب سرد مخلوط شه بعد بریز توش

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم  

من اینجوری درست میکنم خوشمزه میشه

اول لوبیارو میپزم جدا بعد ابکش میکنم ابش کاملا بره .بعد پیازو همراه با ادویه سرخ میکنم و ی سیب زمینی متوسط رنده ریز میکنم همراه با لوبیا میریزم داخل پیاز بعدم اب جوش میریزم داخل تا نیم ساعت ک ابش جا بیفته