2777
2789

بعد خوب شدم...

دوباره ۲روز پیش پودر میریختم تو لباسشویی😐

بو پودر یهو خورد تو صورتم دوباره وضعیتم مث قبل شد!!!

کسی نمیدونه چکار کنم اثر وایتکس رفع بشه😑خیلی شبیه علاعم کروناس من از استرس میمیرم تا خوب بشم

اوه اوه بیمارستان نری هاااااا ی وقت!!

دوست خاله ی من دقییییقا به علت همین مشکل شما رفت بیمارستان همونجا کرونا گرفت2 هفته پیش هم فوت کرد...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
اوه اوه بیمارستان نری هاااااا ی وقت!! دوست خاله ی من دقییییقا به علت همین مشکل شما رفت بیمارستان هم ...

وایییییییییی

ن نمیرم😣😣😣😣

من اصن از خونه نمیرم بیرون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایییییییییی ن نمیرم😣😣😣😣 من اصن از خونه نمیرم بیرون

اره از خونه اصلاااا بیرون نرین حتی واسه رفتن به بیمارستان واینا اوضاع خیییییییلی وخیمه ولی مردم ما حالیشون نی متاسفانه...

فک میکنن خطر کرونا شوخیه وبچه بازی...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
اره از خونه اصلاااا بیرون نرین حتی واسه رفتن به بیمارستان واینا اوضاع خیییییییلی وخیمه ولی مردم ما ح ...

بله....

شوهر خوده من...یکی از همین موجوداته ک از خونه میره بیرون😑

بله.... شوهر خوده من...یکی از همین موجوداته ک از خونه میره بیرون😑

ووووویییییی از خودت خیییییلی مراقبت کن

ووووویییییی از خودت خیییییلی مراقبت کن

😣😣😣😣

مامانشم ذوقشو میکنه میگه پسرم میره مغازه تو این دوران پول درمیاره!!!!!!!!!

بخدا روانی شدم از دستشون!!!!

😣😣😣😣 مامانشم ذوقشو میکنه میگه پسرم میره مغازه تو این دوران پول درمیاره!!!!!!!!! بخدا روانی شدم ...

ببخشیدا ولی ادم باید بگه خدایا کم می افریدی عوضش درست وحسابی می افریدی😑😑

ببخشیدا ولی ادم باید بگه خدایا کم می افریدی عوضش درست وحسابی می افریدی😑😑

اره بخدا

بعد بابای من بهش زنگ میزنه میگه نرید بیرون!!!

وااااقعا شعور و درک چیزیه ک نداشتنش فقط اطرافیانشونو اذیت میکنه!!!!!

خودشون شاد و شنگول

من باید حرصشونو بخورم

تازه مادرشوهرم شوهرشم میفرسته سر کار!

اره بخدا بعد بابای من بهش زنگ میزنه میگه نرید بیرون!!! وااااقعا شعور و درک چیزیه ک نداشتنش فقط اطر ...

فقط میشه گفت خدا صبرت بده و حافظت باشه تو این بیماری بازار...