2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

281 بازدید | 13 پست

بچه هاکیاسایزتخمکهاشون پایینه وباداروبالانمیره...وچه درمانهای گیاهی و...انجام دادین که سایزتخمکهاتون رفته بالا...مال من هشت ونه سایزفولیام....لطفاهرکی اطلاع داره کمکم کنه چندساله منتظرنی نی ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لترزول رو من شبی ۳ تا خوردم از شب ۴ سیکلم تا ۹

کلومفین از ۱ پریودی تا ۲ روز بعد تخمک گذاری.

امپول hcg    رو ۱۳ سیکلم نصفشو زدم.

۱۱ سیکلم ۵ تا فولی ۱۸.۲۳.۱۸.۱۹.۱۳ بود.که الانم باردار شدم خدارو شکر .غذا های طبع گرم بخور.💋

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

لتروزول با تجویز دکتر؟

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم
لترزول رو من شبی ۳ تا خوردم از شب ۴ سیکلم تا ۹ کلومفین از ۱ پریودی تا ۲ روز بعد تخمک گذاری. امپول ...

عزیزم شبی یکی کلومیفن ومتفورمین داداول....کوچیک بودن.کردتاسه تاقرص ماه دوم چهارتافولی هشت ونه.ماه سوم متاسفانه به خاطرکرونانرفتم سنوونفهمیدم اوضاع چجوره...این ماه روزی دوتالتروزول ویکی کلومیفن ومتفورمین داده...الان دوروزه خوردم ازروزسوم بایدتاروزهفتم بخورم کنارش دارم پیازدرمانی وجوشونده انجیرروامتحان میکنم

عزیزم شبی یکی کلومیفن ومتفورمین داداول....کوچیک بودن.کردتاسه تاقرص ماه دوم چهارتافولی هشت ونه.ماه سو ...

من کلومفینو بدن اجازه دکترم خوردم لترزول تقویت میکنه تخمکو.

کلومفین تعداد و زیاد میکنه.

امپول عملیات ازاد سازی انجام میده.

ایشالله که اینماه جواب بگیری گلم💋😘

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
من کلومفینو بدن اجازه دکترم خوردم لترزول تقویت میکنه تخمکو. کلومفین تعداد و زیاد میکنه. امپول عملی ...

هشت ساله منتظرم دعاکن.تامیکروهم رفتم نشد.ولی بازامیددارم😔

هشت ساله منتظرم دعاکن.تامیکروهم رفتم نشد.ولی بازامیددارم😔

عزیزم امیدتو اصلا از دست نده ایشالله بارداری میشی اینماه هم بزنو برقص و بگو اینماهم نمیشه اهنگ بزار اصلا تو فکر بچه نرو باورت میشه من عین خیالمم نبود ۴ تا پتو شستم چقدر روفرشی شستم.۳ ردز بعدش باردار شدم فهمیدم😘😘

عزیزم امیدتو اصلا از دست نده ایشالله بارداری میشی اینماه هم بزنو برقص و بگو اینماهم نمیشه اهنگ بزار ...

عززززیززززم خدانگه داره کوچولوتوبرات.....😍😍😍

عززززیززززم خدانگه داره کوچولوتوبرات.....😍😍😍

ممنون عزیزم ایشالله اینماه همین حرفو من بهت بزنم دوست عزیزم.

ایشالله انتظارتون تموم شه😍💋💋💋