2777
2789
خب من برنامه گرفتم خودش خودکار این کارارو میکنه دیگه نیازی به فوتوشاپ نیست😐😆

چیه اسمش

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من برنامه گرفتم خودش خودکار این کارارو میکنه دیگه نیازی به فوتوشاپ نیست😐😆

هر کس یه کار میپسنده عزیزم

فتوشاپ قطعا با اپ گوشی فرق داره و با کیفیت بالاتره

منظور من واسه چاپ هستش

نمونه کار با اون اپلیکیشن رو هم اگه دارین بفرستین

ببخشید اما کسی ک فتوشاپ تبدیل عکس ب اتلیه کار میکنه باید خیلی حرفه ای باشی ک مشخص نباشه فتوشاپه. &nb ...

عزیزم من برای آتلیه هم تغییر بکگراند انجام‌میدن اونا که کارشونِ و حرفین این نظر رو ندارن 

خندیدم با پستتون

هر کس یه کار میپسنده عزیزم فتوشاپ قطعا با اپ گوشی فرق داره و با کیفیت بالاتره منظور من واسه چاپ هس ...

نه عزیزم نمونه اشو الان ندارم اره راست میگی هرکس یه کارو میپسنده قطعا فوتوشاپ بهتره❤️😘

!! It's me

ببخشید اما کسی ک فتوشاپ تبدیل عکس ب اتلیه کار میکنه باید خیلی حرفه ای باشی ک مشخص نباشه فتوشاپه. &nb ...

مثلا این نمونه کار واسه آتلیه اس که کار کردم

ایشان عکس ها رو با بک سفید میگیرن و من تغییر میدم

@_آرامش_     عزیزم بیا دنبال کسی بودی که عکس بچه ها به آتلیه ایی تبدیل کنه

خدا خیرت بده 

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 

سلام عزیزم من میخواستم عکس یه نوزادی رو خیلی خوشگل فتوشاپ کنم میشه برام انجام بدی؟

منتها من تلگرام و اینستا ندارم فقط واتساپ

اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید 
عزیزم من برای آتلیه هم تغییر بکگراند انجام‌میدن اونا که کارشونِ و حرفین این نظر رو ندارن  خندی ...

بهتره ب جای خندیدن انتقاد پذیر باشین!!! کات سرشون افتضاحه اصلا کارتون تمیز نیست حتما ک نباید تعریف بشه گاهی انتقاد برای پیشرفت ادما لازمه

کسی آدرسمو خواست بگید تو آسمون میشینه☁☁☁