نقاش_باشی_۶۸ مدیر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 54 عنوان کارای فتوشاپ من +عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 29 پست https://www.instagram.com/p/B-jgdkIjGLy/?igshid=1r2gcs08uh5n5من قبلا در تلگرام فعالیت داشتمدیروز پیچ زدم خوشحال میشم کارامو ببیند 1399/01/17 | 16:08 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قیمهههههه عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 1535 خب من برنامه گرفتم خودش خودکار این کارارو میکنه دیگه نیازی به فوتوشاپ نیست😐😆 چیه اسمش برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
جوجه_چاقه عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1211 ببخشید اما کسی ک فتوشاپ تبدیل عکس ب اتلیه کار میکنه باید خیلی حرفه ای باشی ک مشخص نباشه فتوشاپه. خیلی هنوز جای کار داره آرماتوره کسی آدرسمو خواست بگید تو آسمون میشینه☁☁☁
dokhtaraki81 عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 3249 قبلا داشتم بزار الان اسمشو برات میفرستم عزیزم😘 باش مرسی گل من
نقاش_باشی_۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 54 خب من برنامه گرفتم خودش خودکار این کارارو میکنه دیگه نیازی به فوتوشاپ نیست😐😆 هر کس یه کار میپسنده عزیزمفتوشاپ قطعا با اپ گوشی فرق داره و با کیفیت بالاترهمنظور من واسه چاپ هستشنمونه کار با اون اپلیکیشن رو هم اگه دارین بفرستین
نقاش_باشی_۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 54 ببخشید اما کسی ک فتوشاپ تبدیل عکس ب اتلیه کار میکنه باید خیلی حرفه ای باشی ک مشخص نباشه فتوشاپه. &nb ... عزیزم من برای آتلیه هم تغییر بکگراند انجاممیدن اونا که کارشونِ و حرفین این نظر رو ندارن خندیدم با پستتون
ariana_grande_ عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 9003 هر کس یه کار میپسنده عزیزم فتوشاپ قطعا با اپ گوشی فرق داره و با کیفیت بالاتره منظور من واسه چاپ هس ... نه عزیزم نمونه اشو الان ندارم اره راست میگی هرکس یه کارو میپسنده قطعا فوتوشاپ بهتره❤️😘 !! It's me
نقاش_باشی_۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 54 ببخشید اما کسی ک فتوشاپ تبدیل عکس ب اتلیه کار میکنه باید خیلی حرفه ای باشی ک مشخص نباشه فتوشاپه. &nb ... مثلا این نمونه کار واسه آتلیه اس که کار کردمایشان عکس ها رو با بک سفید میگیرن و من تغییر میدم
نقاش_باشی_۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 54 نه عزیزم نمونه اشو الان ندارم اره راست میگی هرکس یه کارو میپسنده قطعا فوتوشاپ بهتره❤️😘 فدات💖
_آرامش_ عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 6603 @_آرامش_ عزیزم بیا دنبال کسی بودی که عکس بچه ها به آتلیه ایی تبدیل کنه خدا خیرت بده اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید
_آرامش_ عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 6603 سلام عزیزم من میخواستم عکس یه نوزادی رو خیلی خوشگل فتوشاپ کنم میشه برام انجام بدی؟منتها من تلگرام و اینستا ندارم فقط واتساپ اللهم صل علی فاطمة ....برای حاجت رواییتون دعا و سوره های مختلف میخونم بدون هزینه ،در ازاش برام دعا کنید
جوجه_چاقه عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1211 عزیزم من برای آتلیه هم تغییر بکگراند انجاممیدن اونا که کارشونِ و حرفین این نظر رو ندارن خندی ... بهتره ب جای خندیدن انتقاد پذیر باشین!!! کات سرشون افتضاحه اصلا کارتون تمیز نیست حتما ک نباید تعریف بشه گاهی انتقاد برای پیشرفت ادما لازمه کسی آدرسمو خواست بگید تو آسمون میشینه☁☁☁
جوجه_چاقه عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1211 مثلا این نمونه کار واسه آتلیه اس که کار کردم ایشان عکس ها رو با بک سفید میگیرن و من تغییر میدم منظور من بک گراند نیست منظور من کات و برش عکسه کسی آدرسمو خواست بگید تو آسمون میشینه☁☁☁
نقاش_باشی_۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 54 سلام عزیزم من میخواستم عکس یه نوزادی رو خیلی خوشگل فتوشاپ کنم میشه برام انجام بدی؟ منتها من تلگرام ... واتساپ ندارم گلم
arezu536 عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 2702 سلام خوبی هستی من تم تولد میخواستم من فقط اینستا دارم چ میشه کرد ی صلوات بابت نیتم میفرستی🥺💕(متخصص پوست ومو) کاربری دست سه نفر هست دوستای گلم🌱❤ دختر🇹🇷ام🙂