2777
2789
خوب گفتیا ولی😂😂 من خودم النگو داشتم الان میخوام واسه یه کاری بیشتر طلاهامو بفروشم و اگه روزی خرید ...

بنظرم النگوی شیک و به روز و در تعداد مناسب هیچوقت خز نمیشه

😃 خدا را شکر تو این شرایط و این همه سختی یکی از نعمتهای خدا هست که شامل حال همه بنده هاش میشه...مرگ را میگم تو این دوره نعمته!
من همیشه فکرمیکردم شوهرت شاطر نونواییه بعد اراکیم هستی😁😁😁😁

من اصفهانم😅😅😅

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دیگه راحت نیست خرید طلا ۵تومن ببری یه انگشتر میخره قبلا با ۵تومن میتونستی تا آرنج النگو بردار ...

بله درسته ولی من همیشه به طلا به چشم پس انداز نگاه میکنم و از اون موقع که مجرد بودم با پول توجیبی هام یا عیدییام آویز دستبند میگرفتم واسه دستبندم الانم که متاهلم و با اینکه همسرم فعلا سربازه ولی هیچ جا کم نیاوردیم و بازم با درآمد کم پس انداز میکنم و وقتی همسرم می بینه اینجوری پس انداز میکنم انقدر افتخار میکنه به فکر اقتصادیم

مثلا چند ماه دیگه بیمه ماشینمون تموم میشه و باید حداقل ۱.۵ خرج کنیم من عیدیامونو با یکم دیگه از پولاییکه شوهرم دادهبود جمع کردم اون روز که میگفت چند ماه دیگه بیمه داریم و ذهنم و مشغول کرده گفتم خیالت تخت هستش انقدر خوشحال شد که خدا میدونه

دانشگامو ادامه ندادم با بچه هم نمیشه دیگه😧

اره بچه داری سخته منم خیلی دوس دارم شاغل بودنو ولی را بچه فکرشم نمیشه کرد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بخدا من متنفرم همسرم صدبارم گرفت دید ننداختم یا گم کردم یا اصلا تمایل ندارم دیگه گفتم نگیره اونم نگر ...

منم دوست دارم اما نمیدونم چرا طلا میخرم بد میاد برامون چند بار امتحان کردم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜