2777
2789
عنوان

قیمت طلا چنده

198 بازدید | 15 پست

سلام کسی میدونه قیمت طلا چنده الان؟اگ مثلا ۴گرم‌طلا داشته باشیم چقد درمیاد مثلا دوتومن درمیاد یا نه

من هرچه مولانا شدم..اون شمس تبریزی نشد..ای شمس ناتبریزی ام هرگز فراموشم نکن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون گرون تر میشه یا ارزون تر

من دوتومن پول دارم و ۴گرم طلا 

چقد دیگ باید جمع کنم تا بتونم بینیم‌رو عمل کنم

وای شانس منو منم ۶۰ تومن دارم دلم میخواد طلا بخزم گرونه ۶۵۰ هزار تومنه😭😭

پس انداز کردی یا ارثی چیزی بهت رسیده؟

بنظر من زمینی چیزی هم بگیری خوبه چون ارزش پول کمه اما زمین اینا میره روش

بنظرتون گرون تر میشه یا ارزون تر من دوتومن پول دارم و ۴گرم طلا  چقد دیگ باید جمع کنم تا بتونم ...

۲تومن یا۳تومن دیگه 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
تقریبا چهارو نیم داری پونصد جمع کنی میشه فک کنم

خدا کنه..بنظرتون این دکترایی ک با پنج تومن اینا عمل میکنن کارشون خوبه میشه امیدوار بود بینی خوب دربیاد..این لامصب رومخمه خیلی 

خدا کنه چن ساعتی یه میلیون بشه من ۴گرمو بفروشم بعد هرچی میخواد بشه بشه..کارم را بیفته

خدا کنه..بنظرتون این دکترایی ک با پنج تومن اینا عمل میکنن کارشون خوبه میشه امیدوار بود بینی خوب دربی ...

بستگی داره نمیدونم عزیزم خواهر شوهرم با چهارتومن عمل کرد دماغش زشته ولا ولی دوستم تو تهران با ۱۱ میلیون عمل کرد دماغش محشر شد البته به زمینه هم بستگی داره دماغ خواهر شوهرم خیلی گوشتی و زشت بود

خودت باش😎مگه خودت چشه