2777
2789
عنوان

زود رنج و احساسی هستم

62 بازدید | 5 پست

سلام لطفا اگ میتونید کمکم کنید از دست خودم خسته شدم واقعا خسته شدم دیگه ادم خیلی زود رنجی هستم سر هر موضوعی بشدت دلخور میشم و گریه میکنم حتی ممکنه اون موضوع اصلا هم دلخور کننده نباشه.موضوعات خیلی کوچیک دلمو میشکونه و عصبیم میکنه خیلی زود از دست همسرم دلخور میشم و خیلی لوسم.اعتراف میکنم ک لوس هستم

چکارکنم اخلاقم درست شه؟

مشکلتو ریشه یابی کن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خب ببخشید ولی ویژگی بدیه یعنی طرف مقابل خیلی اذیت میشه همش باید به شما در حال توضیح دادن باشه

سعی کن رو خودت کار کنی انتظاراتتو از اطرافیان کم کنی مشکلت کم میشه 

بعدم ول گنده باش حرفای بقیه رو نشنیده بگیر 

بگذر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن روحتو بزرگ کنی مثلا میبینی ی حرفی ازارت میدع و قبلش براش گریه میکردی سعی کن پسش بزنی و با خودت تکرار کن برام مهم نیست برام مهم نیست تو مغزت باهاش کلنجار نرو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم منم تقریبا مثل تو بودم . تا اینکه یه زمانی یه چی خوندم که نوشته بود شما مثلا اگه میکی موس چیزی بهتون بگه ناراحت میشین؟ معلومه که نه.پس روی اعتماد به نفست کار کن و هر وقت کسی چیزی بهت گفت تصور کن یه بچه گفته.اروم اروم عادی میشه واست