2777
2789
بچه هاجون سلام همه منو می شناسید 8بارای ویاف با اتفاقات جالب و منفی و مثبت شدن .اخرین بار بیمارستان لاله تهرام ای وی اف کردم با تخمک اهدایی روز یازدهم بی بی چک مثبت روز پانزدهم بتا 456 روز هجدهم بتا 800وروز بیست و یکم دوباره بتا دادم 630هیچ علامتی نداشتم لکه بینی نداشتم.سینه هام سفت شده زید دلم گهکاهی تیر می کشه..سردی می خورم پهلوی راستم درد می گیره.کلا سرد مزاجم........بعد از سه روز تکرار کردم که اگر پایین امده داروم را قطع کنم بعد از سه روز 603شده بود که دکتر ازمایشگاه کفت پایین نیموده این قدر خطای ازمایش است دکترم گفت سونوواژینال بده داروهات طع نکن هنوز امیدی هست///بچه ها به نظر شما چی شدهۀۀۀۀازهمه تون می خواهم برام دعا کنید از ته دل چون واقعا خسته شدم الان که دیگه نمی دونم چی شده توی عالم برزخ هستم.....بچه ها به خاطر حفظ جنینم به هرکس و هرچیز ایمون دارید قسمش بدهید که دلم را شاد کند.من هرروز زیارت عاشورا وناد علی وو.........می خونم به خدا به محض دیدن بی بی چک مثبت گفتم خدایا دل همه منتظران نی نی را شاد کن.....بچه ها خیلی خسته هستم دعام کنید.دیروز که جواب آزمایشم تغییر نکرده دوباره امیدوار شدم بچه ها از خدا بخواهید که نظرش بر نگردد.
الهم اغفرلی ذنوب تحبس دعا......از بس همه برام دعا کردند و مستحاب نشد از خدا روز عاشورا فقط یه چیز خواستم واونهم بخشیدن گناهانی که باعث عدم استجابت دعا می شود/// آمین یا رب العالمین خدایا هزاران بار دلم را شکستی خیلی ها کفتند باهات قهر کنم اما من گفتم من لیاقت قهر کردن را ندارم
خدا بهت داده خودشم حفظش میکنه برات نگران نباش از ته دلم برات آرزو میکنم ک مشکلی پیش نیاد برات برای منم دعا کن فردادعکس رنگی دارم منم خسته شدم دیگه
خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آیدا گل عزیز خدا را قسم میدم به حق امام جوادوامام رضا که دلت را شادکنه,نینی خوشگلتو صحیح وسالم نگه داره,,,,,به امام رضا توسل پیدا کن وبه جان امام جوادقسمش بده مطمعن باش دست رد به سینت نمیزنه,
من به دستان خدا خیره شدم خدا برایم معجزه کرد
ایدا گل ان شاله که هر چی خدا برات خیر و خوبی تشخیص میده برات پیش بیاره
خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
الهی خدا برات نگهش داره و دلت شاد بشه منم 6 ساله منتظرم حالتو درک میکنم
فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد خدایا شکرت معجزه زندگیم رو به دست خودت می سپارم
ممنون بچه های عزیزی که برام دعا کردید خدا به آبروی شماها نی نی ام را تا اخر حفظ کنه.بچه ها به پاس لطفی که برایم کردید دیروز 1000صلوات برای براورده شدن حاجاتتون فرستادم الهی به حق رقیه و به حق دستهای بریده ابوالفضل و سربریده ابوالفضل و قنداغه علی اصغر شش ماهه همه حاجت روا بشوید امین یا ربا العالمین
الهم اغفرلی ذنوب تحبس دعا......از بس همه برام دعا کردند و مستحاب نشد از خدا روز عاشورا فقط یه چیز خواستم واونهم بخشیدن گناهانی که باعث عدم استجابت دعا می شود/// آمین یا رب العالمین خدایا هزاران بار دلم را شکستی خیلی ها کفتند باهات قهر کنم اما من گفتم من لیاقت قهر کردن را ندارم
بچه هاجون روز بیست وهفتم رفتم سونو ساک حاملگی دیده نشد.بتا هم حتما انده پایین خیلی دلم گرفته امروز می رورم جایی سفره حضرت رقیه هست برای همه تون دعا می کنم خیلی دلم شکسته هیچ کس نمی دونه چی به سرم امده بچه خیلی ناراحتم انگار نظر خدا برگشت
سلام بچه های گلم اره نظر خدا برگشت وبتا به 350رسید و من پریود شدم خیلی دلم گرفته می خواهم یک چاه ژیدا کنم و مثل حضرت علی سرم را توی چاه بکنم و فریاد بکشم و بگویم خدایییییییییییییا چچچچچچچچچچچچچچررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا