2777
2789

نوشت ۳ میلیون بفرست برام تا دوشنبه پست میدم منم پیامشو حذف کردم چون خودمون هشتمون گرو نهمونه مستاجریم 

((( این فردی که به شوهرم پیام داد اصلاااا توی این چندسال ندیدم ی بار زنگ بزنه با همسرم حرف بزنه منظورم اینه رفیق صمیمی یا فامیل درجه یکش نیست اصلا حضور نداشته تو زندگیش))) 

بنظرتون ب شوهرم بگم پیام داد حذف کردم یا بد میشه؟

شما بودین میگفتین

کاربر قدیمی هستم

بسیار کار بدی کردی... انصافا سه چهار روز پول قرض دادن کسی رو نکشته!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من باشم درجریان میزارم شوهرمو چون ممکنه ناراحت شه و دیگه نزاره گوشیش رو بگیرید دستتون ولی به شوهرم میگم که خودمون بیشتر نیاز داریم و به اون فرد بگه درحال حاضر پولامون کمه متأسفم یا بگه به مادر خودم یا مادر خانومم پول رو دادم ندارم داداش شرمندتم 

بهتره اطلاع بدید ولی بگید که همسرتون پول رو نده

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگو اصلا به روت نیار پیام دیدی

شوهرت شاکی میشه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بعضیا کلاهبردارن 

چ یک تومن چ صد تومن

وگرنه ک یکبار به همکارش ۱۶ میلیون پول قرض داد و سر یک هفته پس داد

ولی بعضیا نه اعتماد سخته.

کاربر قدیمی هستم

ما خودمون اگه نون شب نداشته باشیم از کسی فرض نمی‌کنیم خانوادمم خودشون لطف دارن کمک میکنن.

شوهرم ب یکی از همکارانش ۱۶ میلیون پول قرض داد و اونم خوش حساب تا کارش راه افتاد سر یک هفته پس داد...

ولی یکی مثل این آقا که سال تا ماه یکبار پیام نمی‌ده حالی از کسی بپرسه حتی تبریک عید سالی ی بار نمیگه چرا باید پیام بده و درخواست پول کنه روی چ حسابی؟ نه رفیق صمیمی هستند ن چیزی 

منم شناخت نداشتم پاک کردم 

کاربر قدیمی هستم

نه دیگه چیزی نگو ..بعدا اگر زنگ زد یا پیامک داد .‌شوهرت میگه پیامکی برای من نیومده ..گاهی پیش میاد

بنظرت حق نداشتم؟

آخه اولین بار بود همچین اسمی دیدم.

اصلا رفیقش نبود که صمیمی باشن

شاید دوست معمولی که چندسال یک بار هم زنگ نمیزنه!

کاربر قدیمی هستم

بنظرت حق نداشتم؟آخه اولین بار بود همچین اسمی دیدم.اصلا رفیقش نبود که صمیمی باشنشاید دوست معمولی که چ ...

حالا کارت که درست نبود ولی دیگه کاریه که کردی ..متاسفانه از این فوضولیاتو گوشی شوهر منم زیاد انجلم دادم😅😅 ولی شوهرم کلا صبور واکنشای تندی نشون نداده به من