2777
2789
عنوان

خواستگاری و بیماری چشمی من

665 بازدید | 16 پست

سلام بجه ها 

من یه خواستگار دارم به اعتقاد خودم و بقیه مشکلی نداره ولی من چشام قوز قرنیه شدید داره آیا لازمه عنوان کنم یا نه؟کسی همچین مشکلی داشته؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من باید بگی البته به خود خواستگار نه مادر وپدرشون،به خود اون اقا بگو،اون باید تصمیم بگیره

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........
این بیماری چه مشکلی در شما ایجاد کرده؟!

دبیدم به شدت کم شده و باید لنز استفاده کنم .بنظرت همین اول باید واسش بگم یا چی؟وقتی لنز میڋارم خوب میبینم ولی وقتی نمیزنم که هیچ 

دبیدم به شدت کم شده و باید لنز استفاده کنم .بنظرت همین اول باید واسش بگم یا چی؟وقتی لنز میڋارم خوب م ...

قبل از مراسم بله برون باید بگی

اما با جزئیات نگو 

بگو چشمام ضعیف و لنز میزارم همین 

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست

من جلسه های خیلی بعدتر ی سوال پرسیدم من باب اینکه مریصی چیزی دارید و من یه سالک روی صورتم خیلی کم دارم کرم بمالم تغریبا محو میشه گفتم من اینو دارم ک گفت خودم دیدم اینو مخصوصا گفتم چون خاهرمم همطن مشکلو داشته بعد ازدواجش الگی شوهرش گفته تو کرم میزدی مخصوصا ک من نبینم تازه مال خاهرم تابلوتر منه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

سلام عزيزم به نظر من اگر مشكلي هست كه تاثيري در زندگي فعلي و آينده شما داره بهتره عنوان بشه در غير اين صورت خير اما نحوه مطرح كردن مساله هم خيلي مهمه مسائل ساده رو براي خودت و ديگري پررنگ نكن كه باعث بالا رفتن حساسيت مي شه

موفق باشي🌸

اخه میترسم بگم و اینکه اون آقا منصرف بشه بدم میاد از دستش بدم خیلی پسر خوبیه چن روزیه اصلا نتونستم ر ...

عزیزم مشکلی که داری حاد نیست

ولی نحوه بیانش مهمه

اگه بگی وز قرنیه ی شدید هر کی بشنوه جا میخوره...چون اسمش یکم بیشتر از خود بیماری عجیبه

اما اگه بگی چشمام ضعیف و لنز میزارم هم حقیقت رو گفتی هم بی جهت برای طرف علامت سوال ایجاد نکردی😊😊😊😊😊

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست
من جلسه های خیلی بعدتر ی سوال پرسیدم من باب اینکه مریصی چیزی دارید و من یه سالک روی صورتم خیلی کم دا ...

حقیقت خیلی ناراحتم بعد عمری که فک میکردم اصلا خواستگار نخواهم داشت حالا کارمند دانشگاه اومده خواستگاریم با این وضع بخاطر چشمم رد کنم از غصه میمیرم ولا خخ