2777
2789
عنوان

شوهرم هرچی پول داشت داد برادرش

1240 بازدید | 68 پست

دیگه کلافه شدم از دستش تو این اوضاع کرونا ک خودمون موندیم هرچی داشتیم و نداشتیم داد ب برادرش . دیروز گفتم برا خونه چیزی بخر نداریم لیست دادمش بخدا بیشترشو نخریده گف پول نداشتم . الان ک میخواست بره سرکار دیدم اول رف خونه برادرش پول داد بهش بعد رف .خدایا شمد باشین چیکار میکنین ؟(در صورتی ک همین داداشش دوماه پیش پول لازم داشت نداد بهش .. رف طلاهامو فروخت ..بعد ی هفته برادرشوهرم رب برا زنش طلا گرف😔😔)

خدایا شکرت 

مگه برادرش چلاقه

چرا میده به اون؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علتش چیه باهم خورده حساب دارن

ن بابا هیچ حساب کتابی نیس ... ی بار ب مادرش گفتم ورداشت گف چاره ای نیس برادرا باهم باید همکاری کنن ... درصورتی ک فقط شوهر من میده به همشون چون بزرگتره ولی از گلو منو بچا هام‌میزنه میده اونا

خدایا شکرت 

واقعا که😠 اه😣

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

والا شوهر من اولا برادرش اگه میگف بمیر میمرد براش.. ما خودمون پیاده میموندیم ک برادرشوهرم بازنش برن شهرستان یکی دوهفته بمونن حالا خودشم ماشین داره ها ولی چون پراید وانته میگف راحت نیس

منم الان ی کاری کردم با شوهرم ک برادرشوهرم خودشو ج  ر بده هم شوهزم محلش نمیده

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
شاید تو این اوضاع نیاز داشته واسه خرج خونه،چقد داد زیاد بود خیلی؟

آرهوحتما زیاد بوده ک شب برادرش زنگش زد جواب نداد پیام داده صبح میارم برات میخواسته جلو من نده منم اتفاقی تو حیاط بودم صبح دیدم 

خدایا شکرت 

وا این دیگه چ مدلشه پولی ک تو راضی نباشی عزیزم حروم میشه بهشون اصلا نگران نباش الانم نشه به مرورزمان نتیجشو میبینی ب نظرم تحمل کن و صبور باش بعدش خدا 10برابرش رو بهت میده اونوقت قیافه اون جاریت دیدنیه اصلا محل نزار و بیشتر به شوهرت محبت کن شاید امتحان خداست ایشالا سربلند بیرون میای

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی