2777
2789

دوستان عزیزم سلام، امیدوارم روزی پر از برکت پیش روتون باشه، من روی دعاهای تک تک تون حساب باز میکنم و به اجابت تون امید دارم🌸

مامانم یک توده ی مشکوک در سی تی اسکن روده ش دیده شده... همه مون نگرانیم، خواهش میکنم هرکسی که براش زحمتی نبود یک حمد شفا بخونه، امیدوارم همیشه تن خودتون و خانواده هاتون سالم باشه🌻

هرکدوم که خوندید بی زحمت تاپیک رو لایک کنید تا تعدادشو بدونم، التماس دعای خیر از همه تون دارم🙏

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عزيزم من چند نفر رو با اين مشكل ديدم كه عمل جراحى كردن بخشى از روده شون رو برداشتن كاملا خوب شدن و عادى دارن زندگيشونو ميكنن، انشاءالله خدا به مادر شما سلامتى و عمر طولانى و با عزت بده ❤️

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
نگران نباش عزيزم من چند نفر رو با اين مشكل ديدم كه عمل جراحى كردن بخشى از روده شون رو برداشتن كاملا ...

واااای خدا نکنه اصلا به اونجاها برسه... مامانم روحیه شو همین الان کاملا باخته، از دیروز تا الان کلی گریه کرده😭

واااای خدا نکنه اصلا به اونجاها برسه... مامانم روحیه شو همین الان کاملا باخته، از دیروز تا الان کلی ...

من ديگه نهايتشو گفتم انشاءالله به اونجا نميرسه ولى واقعا اين مسئله يه بيمارى شايعى هست جاى نگرانى نيست بهشون روحيه بدين منم دعاشون ميكنم ❤️

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
من ديگه نهايتشو گفتم انشاءالله به اونجا نميرسه ولى واقعا اين مسئله يه بيمارى شايعى هست جاى نگرانى ني ...

ممنوووونم عزیزم، از خدا برای شما و عزیزانت سلامتی میخوام🌸

@معصومه271        

@ماه_پیشونی3       ‍ 

@ارمان1396        

@_بانوووو_75        

@پیازخانم‍ 

بچه ها بی زحمت هر کدوم از دوستانتون که میشناسید اینجا صدا بزنید بیان تاپیک منو ببینن، به دعای تک تک تون امید بستم...

خدا صدای یک نفرتونو اجابت کنه کافیه🌸🌺

خوندم عزیزم انشالله همیشه سلامت باشه وسایش بالای سرتون باشه انشالله ک چیزی نیست وبادارو حل میشه به امید خدا 

الله هم صل الله محمدوآل محمد🙏🙏🙏💗💗

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
خوندم عزیزم انشالله همیشه سلامت باشه وسایش بالای سرتون باشه انشالله ک چیزی نیست وبادارو حل میشه به ا ...

بزرگواری کردی عزیزم، مرسی از دعای خوبت🙏

@جودی_ابوت3  

@بانوی_بی_نشان  

@مِهرِ_پاکان  

@میریام2016  

@sadaffffffff  

بچه ها بی زحمت هر کدوم از دوستانتون که میشناسید اینجا صدا بزنید بیان تاپیک منو ببینن، به دعای تک تک تون امید بستم...

@silent_writer  

@یامهدی313‍ 

@بانوز  

@هامین۹۶  

@zizi100