2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی پسرم ..کسی میدونه چ کنم ☹🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 10315 بازدید | 53 پست
دارو چی میدادین بهش..من الان سیتریزین میدم با قطره بینی ولی بی فایدس

اره سیتریزین داد بایه اسپری ویه شربت دیگه اسم اسپری یادم نیس  شربت فک کنم کوتریمازول بود اگه غلط نگم ببخش گوشیم خرابه دیر ج دادم

اره سیتریزین داد بایه اسپری ویه شربت دیگه اسم اسپری یادم نیس  شربت فک کنم کوتریمازول بود اگه غل ...

ن عزیزم خواهش میکنم..ممنون جواب دادی

منم سیتریزین رو میدم

الان دقت کردم ب سمت چپ می خوابه بهتر میشه نفسش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزای اطمینان اگر دیدی ادامه دار شد ببر دکتر بینی اشو نگاه کنه  

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
بله دارم میمالم ب پیشونیش و روی بینیش...تو بینیش بریزم مشکل نداره؟مادرشوهرم گفت بریز خودم ترسیدم

نترس روغن گل بنفشه بریز تو بینیش گرم میفته  من سه ساله دارم  میریزم عصای دستمه.تمام جاهایی که به بینیش ربط داره یعنی سینوسهاشو با روغن ماساژ بده تمام صورتشو. قفسه سینشو هم با روغن گل بنفشه ماساژ بده

نه یعنی نمیدونم ی ماهه حدودا اینطوری شده خوب بود قبلش..از کجا بفهمم لوزه داره یا نه

منم نمیدونستم.هیچ علایمی نداشت.فقط شبها هی بیدار میشه آب میخواد.یه سری سرماخورده بود شنواییش کم شد بردم کلی بررسی کردن گفتن لوزه سوم داره.گفتن واسه بعصیها میاد پشت بینی رو میگیره و تنفس رو سخت میکنه  واسه بعضیهاهم پشت گوش رو میگیره.پشت پرده ی گوشش مایع جمع شده بود.دکتر گفت لوزه سومش اومده جسبیده پشت گوشش واسه همین مایع جمع میشه تو گوش.گفتن باید فورا عمل بشه که به لطف کرونا بیمارستانها نوبتهامونو کنسل کردن 😐با دارو گوشهاش خوب شدو شنواییش برگشت ولی لوزه رو داره هنوز.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم نمیدونستم.هیچ علایمی نداشت.فقط شبها هی بیدار میشه آب میخواد.یه سری سرماخورده بود شنواییش کم شد ب ...

آخی عزیزم..منم ب دکترش زنگ زدم احتمال لوزه رو داد

گفت شیر هم ازش بگیرم شبا شیر پاستوریزه میخورد

تا بعد کرونا ببینیم چ کار کنیم 

آخی عزیزم..منم ب دکترش زنگ زدم احتمال لوزه رو داد گفت شیر هم ازش بگیرم شبا شیر پاستوریزه میخورد تا ...

آره احتمالش هست.واسه پسرمن مشکلساز شد و عمل لازمه ولی الان عملش نمیکنن😞چرا گفت از شیر بگیریش؟🤔

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
آره احتمالش هست.واسه پسرمن مشکلساز شد و عمل لازمه ولی الان عملش نمیکنن😞چرا گفت از شیر بگیریش؟🤔

احتمال آلرژی و رفلاکس هم داد...حالا تا بعد کرونای کوفتی ببرم دقیق ببینم چشه

ی اسپری بینی داده ب پسرم الان شبه دوم میزنم خداروشکر گوش شیطون کر راحت میخوابه..البته تو نت خوندم کورتن داره

شوهرمم گفت نده ولی خوب ب نظرم این فایدش بیشتر از ضررشه