2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی بچم

403 بازدید | 11 پست

سلام من امروز واکسن دو ماهگی دخترمو زدم از چهر ساعت بعدش پاش شروع کرد ب درد. از بعد از ظهرم تب کرد الان ک تب نداره خدا رو شکر 

ولی ی سوالی داشتم 

اول اینکه قطره فلج اطفال ک خوراکیه چند تا قطره باید بریزن تو دهن بچه ؟

دوم اگ بچم تبش رفت بالا و با پاشویه پایین نیومد چکار کنم 

استامینوفنم میدم بهش

حرفات تو دلت جمع میشه جمع میشه جمع میشه یدفعه همرو میگی جنگ میشه

امشب خوابت نبره استامینوفنو سر ساعت بهش بده عزیزم برای پاشویه روشکمشم بذار اگر بازم ج ندادفکرکنم شیاف باید بذاری ولی امشب بیدارباش حتما

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

من هنوز نزدم همیشه بهداشت پیام میاد بیایین اما این دفعه پیام نداده نمیدونم چیکار کنم ببرم نبرم تو این وضعیت😣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته پیش منم واکسن دو ماهگی پسر کوچیکمو زدم.تبش با پاشویه و استامینفون پایین نمیومد زنگ زدم اورژانس گفتم چکار کنم گفت سریع ببرش بیمارستان تب نوزاد بالا بره خطرناکه.تب بچه من سی و نه بود.پسر عموی شوهرم پرستاره بهش زنگ زدیم اون گفت بهش دو تا ده سی سی آب جوشیده بده و دائم پاشویه کن میاد پایین.اصلن بیمارستان نبرش چون الان پره کرونایی هست و آلوده.منم حرفشو گوش کردم و خدارو شکر تب بچم کنترل شد

امشب خوابت نبره استامینوفنو سر ساعت بهش بده عزیزم برای پاشویه روشکمشم بذار اگر بازم ج ندادفکرکنم شیا ...

اره بیدارم   ممنون از راهنماییت

من ک پاشویه میکردم و ی بار تبش بالا شد خیلی سر سه ساعت استا دادم بهش شیاف هم خریده بودم دم دست داشتم تا فردا ظهر هم تب میکرد خیلی واکسن بده منم شنبه دیگع واکسن ۴ ماهگی دارم خدا خودش کمک کنه

من هنوز نزدم همیشه بهداشت پیام میاد بیایین اما این دفعه پیام نداده نمیدونم چیکار کنم ببرم نبرم تو ای ...

منم میترسیدم ولی واکسناشون مهمه بخاطر همین اول وقت رفتم ک رفت و امد زیاد نشده باش 

توام اول وقت برو خودتن ماسک بزن

هفته پیش منم واکسن دو ماهگی پسر کوچیکمو زدم.تبش با پاشویه و استامینفون پایین نمیومد زنگ زدم اورژانس ...

ارره بیمارستان ک خیلی خطریه الان خدایی نکرده میرفتی یوقت کرونام میگرفتی 

خدارو شکر 

دختر منم با پاشویه تبش پایین میاد ولی گفتم باز بپرسم بدونم

سلام به سلامتی عزیزم

قطره فلج اطفال اطلاع دقیقی ندارم اما واسه تب امشبومواظب باش استامینوفن حتما بده انشالله که تب نمیکنه من بچم چندروز دیگه واکسن یکسالگی داره میترسم بخاطر جریان کرونا برم واکسنشو بزنم موندم چیکارکنم البته فک کنم میشه باتاخیر زد واکسنو

🌹لاحولِ وَلا قُوهِ اِلا بِاللهِ العَلیِ العَظیم🌹
ارره بیمارستان ک خیلی خطریه الان خدایی نکرده میرفتی یوقت کرونام میگرفتی  خدارو شکر  دختر ...

عزیزم منم هفته ی دیگه بایدببرم.وقتی واکسن زدن خیلی گریه کرد؟سوزنش نازکه؟چه جوری پاشویه میکنید؟منطورم اینه دمای آب چه جوری باشه؟