2777
2789
عنوان

بیاین😆😆

227 بازدید | 38 پست

سلام بیاین راجبه رسم هایی ک تو عروسیاتون دارید بگید مثلا من شمالیم ما رسم داریم شب حنابندون خانواده عروس تو تالار عروسی میگیرن به خرج خودشون بعد از شامم داماد اعضای خانوادشو میاره و خواهرای دوماد مراسم حنابندونو اجرا میکنن رو دست عروسو داماد حنا میذارن فرداشم خانواده داماد عروسی میگیرن ک صبحش خانواده عروس لباس دامادو تو سینی های گرد بزرگ با گل شیرینی میوه تزیین میکننو میبرن خونه داماد بعدشم دوستای داماد و خانوادش لباس دامادو تنش میکنن دومادم میره دنبال عروس میبرتش خونه مادرش غروبم با خانوادش میرن دنبالش پدر عروس دستشونو تو دست هم میذاره و یه دعا رو بازو عروس میبنده و به داماد طلا میزنه بعد داداش عروس اینه و شمعدونشو داره و عروسو میبرن خونه داماد و خانواده عروسم دنبالشون میرن اگه دوست دارین بازم میگم از بقیه مراسماتمون شما هم بگید

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووووووو چقد رسم دارین😐

ماها ک فقد یه شب قر میدیم تموم میشه میره 😐😑

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….

ما رسم داریم برادر داماد با ی شال معمولا قرمز کمر عروسو میبنده ب نیت تعداد بچه ها و اینکه رو تور و سر عروس با سنجاق پول میبندن

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇
خانواده داماد آخر شب میرن میشاشن خونه عروس داماد

جدی میگی😂😂

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇

من عمم یه شهری زندگی میکنه ک اسمشو نمیبرم شاید بعضیا ناراحت بشن

رسم دارن دختر تاوقت ازدواج اصلا سیبیاشم برنداره وعروس همراه مادرشوهر برای اولی بارمیره حمام و کا بدنشو میزنه یااپلاسیون جلومادر شوهریاخواهرشوهرانجام میشه

واینکه جهیزیه به تعداد100 نفر باید بدن یعنی قشاشق 100 بششقاب صدتا اگر مثلا چندنمونه سرویس داشته باشه باید تمامش صدتایی باشه با قابلمه های خیلی بزرگ چون بعدازعروسی عروس باید تمام فامیل رو دعوت کن 

مارفتیم اون موقع کوچیک بودیم درست یادمون نبود 5سال پیش رفتیم انیقدر خندیدیم چپ چپ نگاهمون مکردن بعد رفتیم خونه عروس برای جهیزیه دیدن خواهرعروس خیلی بلند و جدی گفت پس کو نوار بهداشتیش یه لیست نوشت داد دست خواهر عروس گفت لطفا این کمبودیارو محیاکنید😁

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
ما رسم داریم برادر داماد با ی شال معمولا قرمز کمر عروسو میبنده ب نیت تعداد بچه ها و اینکه رو تور و س ...

ماهم رسم شال و داریم فقط سفیده رنگش....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اووووووووو چقد رسم دارین😐 ماها ک فقد یه شب قر میدیم تموم میشه میره 😐😑

تازه رسم پاتختی لباس برونمونو نگفتم کلا یه هفته عروسی داریم😂😂

من عمم یه شهری زندگی میکنه ک اسمشو نمیبرم شاید بعضیا ناراحت بشن رسم دارن دختر تاوقت ازدواج اصلا سیب ...

واقعا کجایین مگه