2777
2789
عنوان

بیاین😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 38 پست
وااا😂😂 اومد و عروس تا ۲۵ سال مجرد موند ۱۰ سال نزنه پشماشو؟؟ اونوقت باید گیس کنه بندازه گردنش ک😂

اره حتی اگر تا 30 سالگی ازدواج نکنه ولی خیلی زود ازدواج میکنن حتی اگر امروز خاستگاری کردن اخر هفته عقد میکنن حتی اگر اخلاقا بهم نخورد و طلاق گرفتن بد نمیدونن طلاق گرفته رو هم زود شوهر میدن میگن طلاق گرفته پاکتراز اونی ک نانزد بوده و یادوست پسرداشته

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ترکیم  خیلی قشنگه آره ولی من اردبیل زندگی نمیکنم تهرانم بعد هم دیگه فک نکنم پامو بذارم اون ...

حدس زدم ترک باشین چون تو فیلمای ترکی شال قزمزو اینارو دیدم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
الهی خدا رحمتشون کنه عزیزم

ممنونم دخترش همیشه میگه برای شادی قلب بابای عزیز دلم صلوات 

ممنون میشم هر کی دوست داشت ی صلوات مهمونش کنه

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇
ممنونم دخترش همیشه میگه برای شادی قلب بابای عزیز دلم صلوات  ممنون میشم هر کی دوست داشت ی صلوات ...

خواهش گلم برای داداشت صلوات فرستادم

وای یا خدا من دیگ رد دادم این خیلی عجیب بود دیگ

برای ماهم عجیبه ماک میریم فکر میکنن ازخارج میایم دختر بودیم رنگ میزدیم لاک میزدیم عمم چون ازبچکی شوهرش دادن و رفته اونجا مثل خودشون تعصبی شده و چپ چپ نگامون میکرد میگفت دخترای شیراز بدرد نمیخورن فاسدن😁😁😁😁

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
برای ماهم عجیبه ماک میریم فکر میکنن ازخارج میایم دختر بودیم رنگ میزدیم لاک میزدیم عمم چون ازبچکی شوه ...

😂😂😂😂