2777
2789

سلام. من جنس پوستم ازیناس که ترک میخوره و حتی ترک های دوران بلوغم هنوز هستن. میخواستم بپرسم ایا مالیدن روغن تاثیری داره و مامانایی که از کرم یا روغنی استفاده کردن و فایده داشته لطفا اسمشو بگن

از اول بارداریت مخلوط روغن زیتون و بادام و کنجد بزن ب شکمت و حسابی ماساژ بده شکمتو.زیر شکم و پهلوهاتو فراموش نکن.حواست ب وزنتم باشه ک زیاد اضافه نکنی.آبم زیاد بخور و میوه و سبزیجات

اگر مَغز خالی مثل شِکم خالی سروصدا می کرد؛ انسان خیلی عاقل تر از این ها بود....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین مشکلو دارم ترکای بلوغم روی رونام و پهلوهام موندن...😞تا الان ک هنوز ترک نزدم هر روز روغن زیتون میزنم...شنیدم ی کرمایی هستن ولی خییییلی گرونن ۵۰۰-۶۰۰واینا

دختر نازم ازوقتی اومدی ب زندگیم روزای قبل تورویادم نمیاد💙من واسه لمس دستای کوچولوت خیلی غصه ها خوردم تو تموم زندگی منی💕بیا باهم دیگه دعا کنیم واسه همه اون مامانایی ک منتظر یه فرشته کوچولو مثل توهستن...فاطمه کوچولوی من تو از پیش خدا اومدی اندازه همه فرشته های خدا پاکی ازش بخواه توی دل همه منتظرا فرشته بکاره...آمین  

من دو تا شکم زایمان کردم از ماه ۴ روزی یک یا دو بار کرم بتیس و روزی یه بار روغن زیتون اصل زدم شکم هیچی ترک نداره و واقعا موثر بوده فقط دو تا  ترک خیلی محو کنار پهلوهام که فقط خودم میفهمم.

من تا الان فقط دوسه تا ترک زیر شکم که در حد یک سانتی زدم، خدا بخیر بگذرونه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
من دو تا شکم زایمان کردم از ماه ۴ روزی یک یا دو بار کرم بتیس و روزی یه بار روغن زیتون اصل زدم شکم هی ...

روغن زیتون خوراکی هم میشه؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

روغن زیتون خوراکی هم میشه؟

خوراکی تصفیه نشده که خیلی بو داره به دستمال ببند دوره شکمت که شلوارتو چرب نکنه و کثیف بشه.من شلوار تو هونه ای های بارداریم همش لکه روغن داشت و بو میداد

خوراکی تصفیه نشده که خیلی بو داره به دستمال ببند دوره شکمت که شلوارتو چرب نکنه و کثیف بشه.من شلوار ت ...

اصل ولی بوی کم داره.متوسط

همینجوری پرسیدم فعلا نی نی ندارم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

کرم بتیس ترنیم کنندس؟؟ قیمتش چنده

روش نوشته مال ترک های بارداری ایرانی هم هست من دو سال پیش خریدم یادم نیس ولی خیلی باشه نهایت ۴۰ -۵۰تومن.من سر بچه دومم خیلی گشتم تا پیدا کردم دو تا خریدم برای کل بارداریم کافی بود.فکر کنم دو سه سال پیش ۲۵ خریدم.پیشگیری از ترک میکنه