2777
2789
عنوان

رسوم عجیب و غریب عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 24 پست
یک رسم دستمال خونی اما خیلی جدی تره مادر شوهر وای میسته پشت در.مثلا فرق داره مادر شوهرا یکی زنه جیق ...

یعنی یه تیکه پرده انقدر ارزش داره 

یعنی حیف این کلمه جهان سوم که برای ایران استفاده میشه 

اونا خود خرن 😂😂😂

بابا این خوبه مامان بابام یک رسم داشت (شبیه بی بی چک بود)هر کی شک داشت باسه حاملگی میرفت پیشش یک پیاز میکرد تا واژن عروساش اگه فردا صبح از خواب بیدار شدن عارق پیاز میزدن یعنی حامله بودن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا این خوبه مامان بابام یک رسم داشت (شبیه بی بی چک بود)هر کی شک داشت باسه حاملگی میرفت پیشش یک پیا ...

😂😂😂😂😂😂😂

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
دلم باسه مامانم میسوزه    

ولی قدیما چه رسمایی بوده ها

خداروشکر ما اون موقع نبودیم

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

عجیب‌ترین و توهین‌آمیزترین رسوم عروسی که شنیدم:

۱- دستمال خونی

۲- حضور تماشاچیان در حجله

۳- حضور تماشاچیان پشت درب حجله

۴- گواهی پزشک برای تائید سلامت بکارت

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

ما خودمون تو شهرمون رسم بود ک دستمال رو نشون بدن و عروس با خودش همراه ببره ولی خداروشکر کنار گذاشته شد