2777
2789
عنوان

کمک خیلی خیلی فوری

1319 بازدید | 43 پست
دوست جونیا سلام
من امروز تازه فهمیدم نی نی دارم.
وسط هفته پنج هستم.تا الان هم همه روزه هامو گرفتم حالا باید چی کار کنم بگیرم یا نه؟
نی نی یه وقت خراب نشه
تو همی سایت نوشته بود افت قند اثرات بدی داره نکنه تا حالا اثراتشو گداشته باشه؟
از فردا چه کنم خیلی مقید هم هستم که الکی نخورم
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااای عزیزمممممم ایشالللله به سلامتی
راستش من در مورده سوالت چیزی نمیدونم
ولی برای من خیلی دعا کن
ما یک ساله که جلوگیری نمیکنیم ولی هنوز نی نی ندارم، البته هیچ ماهی اون طور که دکتر میگه یک شب درمیون اقدام نکردیم ولی من دیگه طاقتم تموم شده از طرفی چون با برنامه اقدام نکردیم نمیدونم باید برم دکتر واسه ناباروری یا زوده، خلاصه تو این روزهای با برکت و با این نینی خوشگلی که داری برای من خیلیییی دعا کن
ممنونتم منم دعا میکنم که ایشالله به زودی یه نینی خوشگل و سالم و صالح بیاد تو بغلت
سلام
نگران نباش
دوست من یک ماه روزه گرفت تازه یه اسباب کشی خیلی بدی هم داشت تازه بعدش فهمید نی نی داره
با دکترت مشورت کن
الان نی نی خیلی احتیاج به تغذیه نداره
باید ببینی بنیهه خودت چطوره
بیست و خورده ایی رزه گرفتی این چند روز چیزی نمیشه
اگه اعتقاد داشته باشی همون خدایی که تا الان برات حافظش بوده از این به بعد هم خواهد بود
با دکترت مشورت کن هرچی اون صلاح بدونه
به دل خودتم رجوع کنیه الهاماتی به ادم میشه
انشاالله مبارک خودتو و شوهرت باشه
مواظب خودت باش
گفت تا ابد تنهایت نمی گذارم ...
ابدش چه زود عفو خورد ...
مبارکه عزیزم نگران نباش به خاطر روزه هات چون هنوز قد کنجد هم نشده ولی از فردا نگیر دیگه

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست