2777
2789
عنوان

خانمااااا قرار شد فردا برم سونو استرس دارم به نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 148 پست
سلااااام آره گلم رفتتممممم😍😍😍😍 الان یه تاپیک جدا بزنم بگم؟

ای جااان، آره حتمااا بزن

تَمامِ دارایی اَم خُداییٰ عصت کِْه  دَغدَغِه عَزدَصت دادَنَش راع نَدارَم⚡️♡-
اووو. سه قلو. هر چی باشن سالم باشن. چه هیجانی داریا. سه قلوووو. 

سلام گلم هر چی تگت کردم نشد 

نینی هام دو تا پسر یه دخمله😍

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برلین جون ان تی میری یا انومالی سختت نیست کاراتو خودت میتونی انجام بدی

گلم هر چی تگت کردم نشد 

نی نی ها دو تا پسمل و یه دخمل هست😍

دوتا پسمل یه دخمله اسماشونم بزار واسه پسرا این یکی اون یکی وسطی اسم دخملت😍

عزیزم حدست درست بود آفرین

هر چی تگت کردم نشد

سلام گلم هر چی تگت کردم نشد  نینی هام دو تا پسر یه دخمله😍

عزیززززززززم. مبارکه. به سلامتی. با دارو سه قلو شدن؟ اسمشونو چی میزاری؟

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
عزیززززززززم. مبارکه. به سلامتی. با دارو سه قلو شدن؟ اسمشونو چی میزاری؟

ممنونم 

نه طبیعی شدن 

اسمشونو حالا تصمیم نگرفتیم ولی تو خواب دیده بودم محمد عطا زهرا

ممنونم  نه طبیعی شدن  اسمشونو حالا تصمیم نگرفتیم ولی تو خواب دیده بودم محمد عطا زهرا

چه باحال که طبیعی سه قلو شده. قدمشون پر خیر و برکت. بارداریت عالی باشه

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
سلام عزیزم  نی نی ها دو تا پسمل و یدونه دخمله  هر پی تگت کردم نشد

اخی عزززززیزم

خدا حفظشون کنه برات

انشاالله بدون سختی بزرگ شدنشون رو ببینی

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
ممنونم  نه طبیعی شدن  اسمشونو حالا تصمیم نگرفتیم ولی تو خواب دیده بودم محمد عطا زهرا

وای خدای من چه قشنگ تو خواب اسم دوتا پسر و یه دختر دیدی

پس همون اسمارو بذار دیگه فکر کردن نداره

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
وای خدای من چه قشنگ تو خواب اسم دوتا پسر و یه دختر دیدی پس همون اسمارو بذار دیگه فکر کردن نداره

آره برای خودم هم جالب بود 

چشم ایشالله

آره برای خودم هم جالب بود  چشم ایشالله

منم دوقلو تو فامیل زیاد داریم هم خودم هم شوهرم،سه قلو هم داریم امیدوارم ژن چندقلو بمنم برسه

یدونه دختر دارم

دومی هم متاسفانه سقط شد

چند روزه بیتابم واسه بچه بعدی

فعلا چندتا مشکل هست که دارم درمان میکنم

برا منم دعا کن