2777
2789
عنوان

خانمااااا قرار شد فردا برم سونو استرس دارم به نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 148 پست
منم آرزوی سه قلو داشتم   نی نی من یه دونه س   ولی برای شما انقدددددددده خوشحال شدم ...

خدا حفظش کنه اون یدونه نی نی تو ایشالله

دختره یا پسر؟

خوشحالم که خوشحال شدین ممنونم گلم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حفظش کنه اون یدونه نی نی تو ایشالله دختره یا پسر؟ خوشحالم که خوشحال شدین ممنونم گلم

پسره عزیزم آخر مرداد به دنیا میاد ان شاءالله

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

وای جونم. خدا برات حفظشون کنه و به خودت توان بالا بده عزیزم. چقدر قشنگ خونت یه دفعه شلوغ میشه. الهی که سالم و صالح باشند. من میگم ۳تا یه جنس باشند برای خودشون بهتره چون همیشه کنار هم و پشت هم اند. دختر باشند که دیگه عالی میشه.

وااااااای قند تو دلم آب شد دختر اینجوری گفتی😍😍😍😍😍

آره خیلی باحاله😀😀😀😀 یه کلیپ دیده بودم ۳ تا پسر دبستانی بودن فکر کنم ژاپنی بودن.پدرومادرشونو سرکار میذاشتن.خیلی ناقلا بودن😅😅😅😅اینو میذاشت تو ماشین برمیگشت دومی رو برداره سوار کنه اولی میرفت تو صف پشت سر سومی پدره گیج شده بود😅😅😅😅😆

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
پسره عزیزم آخر مرداد به دنیا میاد ان شاءالله

وااااای فکر کردم به دنیا اومده

باور کن درسته الان خوشحالم و اینا ولی من سر بارداری مامانم برا داداشم خیلی خوشحال تر بودم

یدونه پسر خیلی خوبههههه 

اینو گفتم که بعدا با خودت نگو کاش دو قلو میشد سه قلو میشد یا چی

فقط کیفشو ببر و خداروشکر کن

آره خیلی باحاله😀😀😀😀 یه کلیپ دیده بودم ۳ تا پسر دبستانی بودن فکر کنم ژاپنی بودن.پدرومادرشونو سرکا ...

😂😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍😍

ایشالله همه ی منتظرا هم خوشحال بشن

آره گلم  خیلییی هیجان داره 😍😍 واای الان استرس گرفته منو شاید هم از خوشحالیه نمیدونم

خوش ب حالت من آرزو میکردم دوقلو باشه ولی یدونه شد😂😂

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75