2777
2789
عنوان

بچه بازی های پدر و مادرم 😢😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3205 بازدید | 67 پست

وای نمیدونم چرا خندم گرفت😂😂😂

وای بی‌خیال بابا...

حالا میومدی تاپیک میزدی که بابام به مامانم خیانت میکنه خوب بود؟😕

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا هنوز جونن 😐 بعد انگار طلبکارشون هستی دیگه زن وشوهرن😐

عزیزم روایت داریم زن وشوهر باید درحین رابطه حتی صدای نفسهاشون به گوش بچه ها نرسه ازنظرعلمی هم ثابت شده

این اصلابدنیست پدرومادرباهم عاشقانه رفتارکنن چون آرزوی خیلی ازماهاست ولی شبا باید بیشتررعایت کن😉

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
اوهوم عاشق معشوقی بودن برا خودشون با کلی دعوا بهم رسیدن اما الان دیگه چهل و خورده ای رو گذروندن زشته ...

چهل و خورده ای میگی سن و سالی ازشون گذشته ؟به نظرم خیلی قشنگه که انقدر همو دوست دارن فقط قسمت صداشون که شبا از اتاق میاد بیرون بده وگرنه خیلی هم خوبه 

عضویت من سال ۹۲ بوده ولی کاربریم ترکیده😢
 چیزی حرامی نمیکنن 😶 برو باوباید خوشحال باشی که پدر ومادرت باهم راحتن وعاشق یکیدیگن خداروشکر ک ...

خوشحال بودن به خاطر رابطه ی صمیمیه پدر و مادر خوبه

ولی اینکه اینقدر بی ملاحظه باشن بده دیگه،آخه این مسائل خیلی خصوصیه،باید جلوی دیگران مراعات کنن دیگه

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹

الاناست که بترکی🥴 این جور تاپیکا باب میل گزارش زنا نیست😂

بئله بیلمیردیم....                                        هئچ زامان.....سنی....منن....آیرار فلک..... قویار منی..... قاباغینا.... بوجور  چالیب ....اوینار فلک
اگ خونتون اپارتمانیه ی نامه بنویس انگار از طرف همسایه س  ک صداتون میاد و اینا  شاید یکم ...

نه ویلاییه 450 متر هم هست فکر کنم به خاطر همینه که ابنقدر صدا میدن فکر میکنن ما نمیشنویم