2777
2789
عنوان

بچه بازی های پدر و مادرم 😢😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 67 پست
نه بخدا 

بامامانت صحبت کن یا بهش پیام بده که بیشتررعایت کنن البته بجزصداهای شبانه شون هیچکدوم بد نیستن

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم عاشق معشوقی بودن برا خودشون با کلی دعوا بهم رسیدن اما الان دیگه چهل و خورده ای رو گذروندن زشته ...

اصلا هم زشت نیست فقط سرو صداشون که واضح میاد بیرون بده مگه اونا دل ندارن ،شما خودتم دوست پسر داری که اینکارا چیه😳😒

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
اوهوم عاشق معشوقی بودن برا خودشون با کلی دعوا بهم رسیدن اما الان دیگه چهل و خورده ای رو گذروندن زشته ...

هروقت کار بدی کردن،زیر لب بگو لا اله الله،یا شب ها بگو خواب بد میبینی،برو پیش مامانت مثل کَنه بچسب بهش،یابیدار بمون پا تلویزیون 

خودت باش!اینجا کارخونه مجسمه سازی نیست،کسی هم خوشش نیومد،نیومد!🙌
چرا  این صحنه ها رو  جرم میدونید؟خب عاشق همن  حالا اک همو میزدن خو‌ب بود؟اون موقع می ...

همو نزنن ولی اگه من نامزد کنم مثلا خانوادش بیان خونمون جلوی اونا تو یه بشقاب غذا بخورن یا یهو از حموم بیان بیرون من چیکار کنم 

هروقت کار بدی کردن،زیر لب بگو لا اله الله،یا شب ها بگو خواب بد میبینی،برو پیش مامانت مثل کَنه بچسب ب ...

مگه مریضه 😂 چقدر تو ظالمی🥴

بئله بیلمیردیم....                                        هئچ زامان.....سنی....منن....آیرار فلک..... قویار منی..... قاباغینا.... بوجور  چالیب ....اوینار فلک
همو نزنن ولی اگه من نامزد کنم مثلا خانوادش بیان خونمون جلوی اونا تو یه بشقاب غذا بخورن یا یهو از حمو ...

خیلی طبیعیه میگه خانواده من از اول اینجوری بودن 

اونا ک نمیان جلو‌مادر شوهرت برن تو حموم😂😂

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام...