2777
2789
عنوان

ضربه به پیشانی دختر نه ماهه

4445 بازدید | 15 پست

سلام دخترم دیشب پیشونیش محکم خورد به میز عسلی و پیشونیش قرمز شد،گریه کرد و خوابوندمش، بعدشم عادی بود، ولی امروز متوجه شدم همون قسمت پیشونیش لکه شده، خیلی میترسم یعنی کبود شده؟ چندبار فشار دادم روشو ولی هیچ عکس الکلی نداشت یعنی انگار درد نداره,، به نظرتون باید نگران باشم؟ چیکار کنم دیگه نیفته؟😟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار کنی دیگه نیفته؟🤔😶

مواظبش باشین😑

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

نه هيچي نميشه خيالت راحت 

همسرم ديروز ميگفت 

وقتي خواهرش شش ماهش بود توي پله ها از دست من افتاد 

يبارم مامانش لب تخت خوابونده  افتاده زمين بچه 

الان درسشم خيلي خوبه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

ای جووونم 

ما ک خونمون مثل مسجد شده حتی میز وسط جمع کردم اینع شمعدون جمع کردم تی وی زدم ب دیوار کلا خونم یه شکل دیگ شد ولی فدای سر پسرم

چیزای تیز و شیشه و،،، از جلوش جمع کن خونه هامون ک کوچیکع پراز اثاث هم باشهه ک بچه جایی برای بازی نداره

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
ماله پسرم 10ماه بود خونه مادرشوهرم سپرده بودم با صورت رفته بود تو میز تی وی صورتش یه طرفش بنفش شده ب ...

آخی الان چند وقتشه عزیزم؟ خوبه؟ شما پیگیری کردین بردین دکتر؟

ای جووونم  ما ک خونمون مثل مسجد شده حتی میز وسط جمع کردم اینع شمعدون جمع کردم تی وی زدم ب دیوا ...

تلویزیون دیواری هم ایده خوبیه ها، منم به همسرم بگم یه فکری کنیم، مرسی عزیزم

عکسشم دیدی عزیزم؟ چه چسبی بزنم؟ آخه مثلا میز عسلی با چسب درست میشه؟

چیزی نیست که عزیزم پارسال سر بچم‌ خورد به یه جای نوک تیز بالای چشمش خط انداخت هنوزم جاش هست ولی برا بچه شما هیچی نیست با یه پارچه به درد نخور بپیچ دورش چسب نواری بزرگ بزن 

من نه منم نه من منم😎