2777
2789
عنوان

خانوما کمکم میکنین؟🤔

89 بازدید | 11 پست

سلام.من واسه بی نطمی پریودم رفتم دکتر .سونو گرف گف یه کیست کوچولو داری.بهم دوفاستون داد ک ۱۶ روز بعد پریودم بخورم.من درست شب قبل تحویل سال پریود شدم.امروزم که ۱۶! امشب باید بخورم؟ اینکه واسه ناباروری میدن این قرصو راسته؟ من بچه نمیخواما.جلوگیری داریم.یه وقت بدنمو واسه حاملگی اماده نکنه زودی باردار شم😥

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا قرصهای شیمیایی با عوارض بالارو میخورین برین قرص ویتاگنوس گیاهی بخرین خورین عالیه اونایی که منطم نبوده پریودیشون اونایی که کیست داشتن و.....همه جواب گرفتن چون واقعا عالیه قرصش وهیچ ضرریم نداره برو گوگل سرچ کن درمرود قرص ویتاگنوس بخور استفاده کن بعد منودعاکن

یه خانومی میخاسته بره عمل کنه اینقدرکه کیست داشته ۶ماه استفاده کرده ازاین قرص کاملارفع شده من خودم نامتظمی پریود داشتم هردکتریم میرفتم بدترمیشدم وبهترنه این قرص ۳ماه استفاده میکنم عالیه👍👍👍👍👍👍👍

یه خانومی میخاسته بره عمل کنه اینقدرکه کیست داشته ۶ماه استفاده کرده ازاین قرص کاملارفع شده من خودم ن ...

به منم دکتر ۳۰تا قرص داده.یعنی باید سه ماه بخورم؟هرماه ده تا؟

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

[QUOTE=131164511]به منم دکتر ۳۰تا قرص داده.یعنی باید سه ماه بخورم؟هرماه ده 

من از همین قرصهای دوفاستون استفاده کردم دوماهبرا منطم شدن بخدا ورم معده عفونت روده و عفونت ادرار گرفتم وتا چند وقت دارو استفاده میکردم که خوب بشم نزدیک ۵۰۰هزارتومن پارسال پول فقط دارو هام شد برا همین ازهرچی قرص شمیایی حالم بهم میخوره