2777
2789
عنوان

سینه هام خیلی شل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 17922 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا همینن انگار فقط زن مادر میشه اون نمیخوا پدر شه باید امادش کنی بگو خیلی بدترم میشه تازه شیر بیا ...

نه کلاقبلانم سینه هام افتاده بودن ولی الان ک باردارشدم بدترم شدن

بعد از شیر دهی اگر سایز سنت بزرگه یعنی خودش حجم داره بدون پروتز خیلی خوشگل برات جمعش میکنن بالا من یکی از دوستام سینه هاش خیلی بزرگ بود ولی شله شل رفته بود دکتر بهش گفته بود تو پروتز نمی خوایی حجم بافت سینت زیاده فقط شلو اویزنه پوست اضافه حذف شده بود حجم جمع کرده بود یه جا ده بود شبیه پروتز کرده ها واقعا عالی شده خیلی خیلی خوب بود ... اگر بافت سینتم کمه پروتز کن

اینکاروهمیشه میکنم فقط موقع خاب درمیارم ولی فایده ای ندارع

سوتینت چیه؟ ازینا که فرم سینه رو گرد میکنه استفاده کن. من همیشه ینینچی میخرم فوق العاده کشش محکمه اصلا کشش خراب نمیشه سینمو جمع میکنه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من انقدر اندام خوش فرمو خفنی داشتم هم قدم بلنده هم شکمم تخته تخت بود همه چیم خیلی رو فرم بود همه غبطه می خوردن شوهرم همیشه میگفت عاشق هیکلت شدم ... بعد زایمان داغون شدم حالا شمام منتظر بعد شیردهی باش که افتضاح میشه واقعا بیچاره زنا حیف از اون هیکله خفنم یادمه خودم یه وقتا از حموم با حوله می امدم بیرون نگاه میکردم کیف میکردم الان دیگه اعتماد به نفس نگاه کردن به خودمو تو اینه بدون لباس ندارم حیف اون پوست صافم