بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
من خاک باغچه ریختم خاک تازه و خیلی خوبیه؛میشه تاپیکای قبلم ببینید عکس اولیه ش رو؟بعد ازینکه خاک باغچ ...
بله دوست گرامی خاک باغچه خوبه ولی به نسبت اگه همش رو خاک باغچه بریزید گل نمیتونه خوب ریشه بزنه من گلی گل و گیاه دارم تو خونه هر وقت خاک خالی ریختم گل ضیعف شد اما هر وقت ماسه شسته شده با مخلوط کود برگ ریختم عالی شد اگه خواستین تا فرمولش رو بهتون بدم
به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمیدانند چگونه نیروی عشق را به انسان ها بدهند و به آنها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین https://www.goftino.com/c/JtRmeU
اول یه مقدار ماسه رو توی یه آبکش بریزید و چند بار بشوریدش تا همه خاکی که توشه شسته بشه هر چقدر بیشتر بشورید نتیجه بهتری میده وقتی خوب ماسه رو شستید گلدونتون رو بیارید و گل رو جوری بذارید که تمام ریشه گلتون توی ماسه خالی بره بعدش 80 درصد گلدون رو ماسه خالی بریزید و اخرش 20 درصد رو کود برگ یا خاک باغچه بریزید و تا 3 روز هر روز آب بدید بعدش ببنید گلتون چقدر قوی و خوب میشه
به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمیدانند چگونه نیروی عشق را به انسان ها بدهند و به آنها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین https://www.goftino.com/c/JtRmeU
چرا ک نه اما چند سال دیگه واینکه چون بذری ب حساب میاد دقیقا عین همون میوه ک هستشو کاشتین کیفیتش نمی ...
همون درختچه بشه کافیه نمیدونی من چقدر ب اینا میرسم
بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
اول یه مقدار ماسه رو توی یه آبکش بریزید و چند بار بشوریدش تا همه خاکی که توشه شسته بشه هر چقدر بیشتر ...
ببخشید میشه درباره خاک گیاه منم بگید ؟ کود حیوانی ریختم روش خراب نمیشع
عکسش بالا هست