2777
2789
عنوان

خانمای وارد به گل و گیاه چرا برگ اسپاتی فیلوم اینجوری شده؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 48 پست
ببنید خاک این مدل  گلها باید 80 درصد ماسه شسته شده و 20 درصد کود برگ باشه اگه خاک خالی باغچه بر ...

من خاک باغچه ریختم خاک تازه و خیلی خوبیه؛میشه تاپیکای قبلم ببینید عکس اولیه ش رو؟بعد ازینکه خاک باغچه ریختم جون گرفت و جوونه زد

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤

ب نظرتون پرتقالای من میوه میده 😐۳ماهه کاشتم ها 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلدونتم بزارپشت شیشه که نورغیرمستقیم بخوره.زهکشی گلدونتم اززیردرست کن.قبل ازریختن خاک لیکاپن یاسنگ ب ...

نور خوبه اینجا؛زهکشی هم خوبه؛ولی سنگ نزاشتم 

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤
من خاک باغچه ریختم خاک تازه و خیلی خوبیه؛میشه تاپیکای قبلم ببینید عکس اولیه ش رو؟بعد ازینکه خاک باغچ ...

بله دوست گرامی خاک باغچه خوبه ولی به نسبت اگه همش رو خاک باغچه بریزید گل نمیتونه خوب ریشه بزنه من گلی گل و گیاه دارم تو خونه هر وقت خاک خالی ریختم گل ضیعف شد اما هر وقت ماسه شسته شده با مخلوط کود برگ ریختم عالی شد اگه خواستین تا فرمولش رو بهتون بدم

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU

خوب الان دیدم خاکش خیسه زیاداب دادی.یه شماره هست متخصص گیاهانه تولیدکننده کودهربان.براگیاهانم ازش همیشه مشاوره میگیرم.الان پیداکنم شمارشوبرات میفرستم.مهندس بهرامی هستش.بعداتوواتساپ عکس گیاهتوبراش بفرست توضیح بدش.

ب نظرتون پرتقالای من میوه میده 😐۳ماهه کاشتم ها 

چرا ک نه

اما چند سال دیگه واینکه چون بذری ب حساب میاد دقیقا عین همون میوه ک هستشو کاشتین کیفیتش نمیشه

شاید بهتر شاید بدتربشه

نور چجوری براش خوبه؟اب چقدر؟

نور میانه و متعادل خوبه خاکش سنگینه باید از خاک برگ و ماسه استفاده کنی سطع خاک خشک شد اب بده

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
ممنون میشم

اول یه مقدار ماسه رو توی یه آبکش بریزید و چند بار بشوریدش تا همه خاکی که توشه شسته بشه هر چقدر بیشتر بشورید نتیجه بهتری میده وقتی خوب ماسه رو شستید گلدونتون رو بیارید و گل رو جوری بذارید که تمام ریشه گلتون توی ماسه خالی بره بعدش 80 درصد گلدون رو ماسه خالی بریزید و اخرش 20 درصد رو کود برگ یا خاک باغچه بریزید و تا 3 روز هر روز آب بدید بعدش ببنید گلتون چقدر قوی و خوب میشه

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
چرا ک نه اما چند سال دیگه واینکه چون بذری ب حساب میاد دقیقا عین همون میوه ک هستشو کاشتین کیفیتش نمی ...

همون درختچه بشه کافیه نمیدونی من چقدر ب اینا میرسم

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
اول یه مقدار ماسه رو توی یه آبکش بریزید و چند بار بشوریدش تا همه خاکی که توشه شسته بشه هر چقدر بیشتر ...

ببخشید میشه درباره خاک گیاه منم بگید ؟ کود حیوانی ریختم روش خراب نمیشع 

عکسش بالا هست