2777
2789
یا داریم حرف میزنیم ی جوری که شوهرم بشنوه میکفت بچم همش داره سینه مو میخوره یکسره دلم ضعف میره و این ...

به نظر من با کسی رفتو امد نکنی خیلی بهتره تا بیاد اینجوری عذابت بده خوب تو که میخواری خودت چرا طلاق نمیگیری اونجوری با همه باشی تا شوهرم داشته باشی به شوهر دوستتم نخ بدی من بودم قطع رابطه تاماااااام

دنیا دو روزه یه روزش رفت به پا اون یکیش نره😜
من به شوهرم خیلی اعتماد دارم میدونم اگه لختم بشه جلوش نگاش نمیکنه شاید واسه همینه که قطع رابطه نمیکن ...

حتی بهترین بهترینا و هم یک زن با شیطان صفتیش میتونه از راه به در کنه حالا از ما گفتن اگه زندگیتو دوس داری هر چه زودتر حذفش کن اون شخصو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شوهرامون خیلی صمیمی هستن و نمیدونم چکار کنم 😞

خب شوهراتون بیرون همو ببینن قرار نیست چون اونا باهم صمیمی هستن شما هم مجبور باشی تحمل کنی میتونید رفت وامد خانوادگی نکنید

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
به نظر من با کسی رفتو امد نکنی خیلی بهتره تا بیاد اینجوری عذابت بده خوب تو که میخواری خودت چرا طلاق ...

ی بار خیانت کرد تا مرز طلاق رفت ی بار دیگه طلاق گرفت و برگشت و سریع حامله شد ماهم رفت آمد می‌کنیم بخاطر شوهرشه چون کسیو نداره شوهرم حمایتش میکنه بیکار بود بهش کار داد و همیشه باهاش بوده شوهرم میگه کار به زنش ندارم از خودش نمیتونم بگذرم 

مشاوره هستم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم . کاربر سال ۹۷ 
اصلا نباید رفت و آمد کنی با شوهرت حرف بزن بگو این بنیان زندگیمونو میپاچه دیگ باهاشون رفت ‌ و آمد نکن ...

اره همین کارو میکنم فکر میکردم غیر عادی نیست ولی الان نظراتو خوندم دیکه محکم تر شدم 

ی بار خیانت کرد تا مرز طلاق رفت ی بار دیگه طلاق گرفت و برگشت و سریع حامله شد ماهم رفت آمد می‌کنیم بخ ...

فهمیدم چی میگی شوهرش خوب ولی زنش اونجور ببین چون شوهرت حامی شوهرشه احساس میکنم اون زنشم میخواد خودشو کم کم به چشم شوهرت بیاره که هم مالی هم یکم دوستی قاطی بشه از شوهرت سو استفاده کنه زیز زیرکی این نظر منه حالا تو میتونی چیکا کنی این وسط فقط رفت امد که به خونه اون زنو تو مربوطه ماهی یه بارش کن کم کم بعد وقت که خونه همین تو خودتو بنداز وسط از خودش ببخشید بی حیا ترو سلیطه تر شو جوری که بفهمه زنه تو فهمیدی خودشو جمع کنه دست بالا دسته شنیدی یعنی تو بشی برا اون زنه که اون چشم هیزشو از رو شوهر تو ورداره بعد تو خلوت خودتو شوهرت هی بگو که خواستی دوستتو ببینی بیرون ببینش نریم خونشون زیاد فک کنم اینجوری جواب میگیری اگه شوهرت مهمه واست باید اون زنرو بشونی سر جاش 

دنیا دو روزه یه روزش رفت به پا اون یکیش نره😜

وای منم خیلی خام بودم تو زندگیم اون اوایل خیلی بلا سرم اومد یعنی اونقدر ساده بودم و نجیب که روم نمی شد اعتراض کنم به شوهرم اعتماد الکی داشتم شوهرم یواش یواش وضع مالیش رو به بهبود بود خودش هم هوا برداشت اولاشه سفت وایسا اگه رفتارش کمی حتی کمی ناراحتت می کنه حق مسلمه تو هست که واکنش نشون بدی

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

ما هم از این زنها داریم دور و برمون چند تایی نکبتها 

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
چه ط. ر اون روش میشه به شوهرتو زنگ بزنه تو روت نمیشه. نمیخواد دعوا کنی اصلا زنگ بزن ب شوخی خنده بگو ...

به شوهرم گفتم جواب نده اونم قبول کرد چندبار که جوابشو نده خودش میفهمه