2777
2789

یا داریم حرف میزنیم ی جوری که شوهرم بشنوه میکفت بچم همش داره سینه مو میخوره یکسره دلم ضعف میره و اینا 

مشاوره هستم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم . کاربر سال ۹۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور میتونید رابطه تونو حفظ کنید و با اینجور ادما رفت و امد کنید ؟؟؟؟؟؟

من خیلی نسبت به آدما تحمل دارم و هی میگم من اشتباه میکنم الانم دیگه خیلی بهم ریختم گفتم از شما کمک بگیرم 

به من نگین بد دل ولی من خواهرمم باشه دوست دارم با خودم ارتباط داشته باشه و حال مریضو بپرسه ، نهایتش ...

بله دقیقا

منم توی فامیل چندباری دیدم این برخورد رو انقدر بدم اومد .... ولی رفتار درست رو بلد نبودم نشون بدم

برای همسرم و مادرش جا انداختم که چه کار زشتی بوده و خیلی از اون شخص بدم اومده

یاداری خالی میبندی یاخیلی ساده ای

بخدا یه کلمه دروغ نمیگم اخرشم میخوام نی نی یار بترکونه جون نمیخوام تو تایپیکم باشه 

بله دقیقا منم توی فامیل چندباری دیدم این برخورد رو انقدر بدم اومد .... ولی رفتار درست رو بلد نبودم ...

من به شوهرم خیلی اعتماد دارم میدونم اگه لختم بشه جلوش نگاش نمیکنه شاید واسه همینه که قطع رابطه نمیکنم 

من به شوهرم خیلی اعتماد دارم میدونم اگه لختم بشه جلوش نگاش نمیکنه شاید واسه همینه که قطع رابطه نمیکن ...

اشتباه میکنی 

تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!
من خیلی نسبت به آدما تحمل دارم و هی میگم من اشتباه میکنم الانم دیگه خیلی بهم ریختم گفتم از شما کمک ب ...

اگر ذهنیت منفی دارید کاملا دارید درست فکر میکنید و هر چه زودتر خاتمه بدید این رابطه رو که اصلا ادامش به صلاح زندگیتون نیست

یکی ازکاراشم اینه شوهرم خیلی شوخه اینم هی به بهانه مختلف و به شوخی به شوهرم میزنه چندبار این کارو کرده تا شوهرش بهش گفته بود بار آخرت باشه ولی بازم تکرار کرد 

من به شوهرم خیلی اعتماد دارم میدونم اگه لختم بشه جلوش نگاش نمیکنه شاید واسه همینه که قطع رابطه نمیکن ...

بله درسته . ولی چرا باید بسترش رو فراهم کنیم و خودمون بشینیم حرص بخوریم

ادمیزاده بالاخره

اتفاقا حق داری حساس شی یعنی چی آخه این‌همه با شوهرت صمیمی بشه  بنظرم رفت وامدتونو محدود کنید

اخه شوهرامون خیلی صمیمی هستن و نمیدونم چکار کنم 😞