2777
2789
عنوان

وزن نوزاد شیش ماهه

11662 بازدید | 28 پست

سلام مامان های عزیز دخترمن ۶ماه و11روزداره واکسن 6ماهگی رو که زدم وزنش 5700 بود و قدش 65وزنش پایینه کمبود وزن داره کسی بوده بچه اش وزنش کم بوده والان درست شده؟؟ خیلی نگرانم.. چیکارکنم وزنش بره بالا

احتمالا شیرت زیاد چرب نی. وزنش خیلی کم. شیر خشک کمکی بده

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخشک بده وزن بچه خیلی مهمه تا قبل یکسال،تعصب اینکه فقط شیرمادر بخوره رو بذار کنار وزنش خیلی کمه

کی میگه مهمه؟ بهداشت؟ واسه چی توی دلش رو خالی میکنی

هردونتا بچه ها من کم وزن بودن رفلاکس شدید داشتن الانم هردونا بزرگ شدن مثل بچه های عادی

کی میگه مهمه؟ بهداشت؟ واسه چی توی دلش رو خالی میکنی هردونتا بچه ها من کم وزن بودن رفلاکس شدید داشتن ...

خیر پزشک اطفال

بچه ای ک تا قبل یکسال از قد و وزن عقب افتاد بعدها لطمه هاشو میبینه از انواع بیماری ها گرفته تا سیستم ایمتی ضعیف

بچه های شما رفلاکسی بودن و وزن‌نگرفتن واسشون عادی

این خانم نگفت رفلاکسیه بچه ش

کاسه داغ تر از آش نباشیم.وزن ۵ کیلو واسه بچه نارس ۶ ماهه هم کمه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
خیر پزشک اطفال بچه ای ک تا قبل یکسال از قد و وزن عقب افتاد بعدها لطمه هاشو میبینه از انواع بیماری ه ...

با اینکه دختر منم رفلاکسی بود و وزن نگرفت ولی کاملا با حرفای شما موافقم 

اگه الان تدبیری براش نشه بعدا فایده نداره 

خیر پزشک اطفال بچه ای ک تا قبل یکسال از قد و وزن عقب افتاد بعدها لطمه هاشو میبینه از انواع بیماری ه ...

احتمال اینکه رفلاکس داشته باشه زیاده بچه استارتر هم. 

درضمن بچه های من هیچ مشکلی ندارن حتی سیستم ایمنی شون هم ضعیف نیست ببین من تجربه اش رو دارم

اینقدر همه این حرفها رو بهم میزدن که مردم و زنده شدم تا بزرگ شد پسر اولم. اینقدر حرفهای اطرافیان ازارم داد که هیچ وقت فراموش نمیکنم چه شبها خواب نمیرفتم.

ولی دیدم نه حتی بیشتر بچه های دیگه مریض نمیشه قدش نرمال هست وزنش هم الان نرماله درسته خیلی تلاش کردم تا 2سالگی به 12 کیلو برسه ولی بعو اون نرمال وزن گرفت

دکتر من اتفاقا مرتب بهم میگفت مهم نیست  و الان پسر اول من 10 سالشه

به چشم دیدم که مهم نیست

برا رفلاکس بچه ها دارو چی میدادی؟  چند وقتشون بود خوب شدن؟

پسر اول من کسی نمیدونست رفلاکس چیه فقط الرژی اش تشخیص دادن و دارو نمیدادم خداروشکر خفیف بود و با رژیم کامل که به خاطر الرژی گرفته بودم یک سالگی خوب شد البته تا 9ماه توی خواب شیر میخورد و شیرخشک زیاد نمیخورد چون بدمزه بود شیرخشکی که بهش بسازه

دومی دیگه میدونستم رفالکس دارخ ولی داروهای الان خیلی گیر نمیامد اول رانیتیدین بعم امپرازول با رژیم کاملا مطلق غذایی خودم چون اصلا لب به شیرخشک نمیزد با اینکه از بدو تولد همون شیر خشک رو دادم از 2ماه دیگه نخورد تنها جیزی که بهش میساخت

ولی خوب الرژی خیلی شدید داشت و رفلاکسش هم تا 2سال ونیم زیاد بود 

البته 9ماهگی بهتر شد و دارو رو هی کمتر دادم و یک سالگی دیگه رژِیم رعایت میکردم دارو هم نمیدادم

وزن تولد و وزن یکسالگیش یادته؟

البته بگم من هیچ دوره ای تا 2سالگی اگه غذایی رو دوست نداشت ولش نمیکردم یه چیز دیگه درست میکردم

واقعا بهش رسیدم از نظر غذا و میوه تا وزنش خوب بشه دوسالگی البته میشد روزهایی فقط میوه میخورد غذا نمیخورد...

ولی الان هردو بزرگ شدن من نمیدونم چه عوارضی  ولی اصلا بچه های من بیشتر بقیه مریض نمیشن قدشون هم نرماله