2777
2789
عنوان

وزن نوزاد شیش ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 11662 بازدید | 28 پست
وزن تولد 3300 یک سالگی 8700 بود پسر دومم الان 5سالشه البته خوب رفلاکس الرژیک بود خیلی رژیم بود هم ...

خداروشکر ک خوب شدن 

بله دیگه باید ب بچه رسید چون زمان طلایی وزن گیری زیر یکسال هست ایشون هنوز فرصت دارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر ک خوب شدن  بله دیگه باید ب بچه رسید چون زمان طلایی وزن گیری زیر یکسال هست ایشون هنوز ...

لزوما نه

من بچه اقوام هم دیدم که ظاهرا رفلاکس هم نداشت ولی کم وزن بود الانم بزرگ شده 7سالشه 

منظور من اینه خوبه تلاش کنیم باید به بچه رسید ولی اینکه بخوای حرص بخوری چی شد چرا شد...فقط اعصاب خوددت رو داغون میکنه برای بچه هم فرقی نداره

باورت میشه بچه دوستم 5ماه کوچیکتر پسر من بود وزن 4ماهگی اش وزن 8ماهگی پسر من بود...الان شدیدا لاغر تر پسر منه بیشتر هم مریض میشه

دختر من ۱۶ ماهشه ن میوه میخوره ن غذا 😔😔😔😔

نباید اصرارش کنی

غذاهای منوع انگشتی یا میوه ها به صورت خورد بگذار روی میز نزدیک تلوزیون نگو بهش بخور یا نخور

اینکه بخوای اصرار بچه هم کنی بدتر میکنه

بچه اگه بفهمه غذا خوردنش برات مهمه دیگه نمیخوره!

نباید اصرارش کنی غذاهای منوع انگشتی یا میوه ها به صورت خورد بگذار روی میز نزدیک تلوزیون نگو بهش بخو ...

عزیزم ب اصرار نیست 

اصلا نمیتونه بخوره 

سیب و خیار رو ارزو داره ولی میمره تو گلوش 

کلا ارزوی غذا خوردن داره ولی دائم میمره تو گلوش و خفهش میکنه 

میوه های نرم مثل موز و مرکبات هم همینجور 

فقط سوپ میتونست بخورم اونم اونقدر خورد ک دیگه چش دیدن سوپ نداره 

براش دعا کن . 

علائم رفلاکس چیه؟؟ دخترم از همون بچگی شیربالا نمیآورد

لزوما به بالا اوردن نیست

بچه منم بالا نمی اورد

خوب شیر نمیخورن خوابشون خیلی بد هست

ممکنه زیر سینه خیلی وول بزنند

معمولا زیر سینه خواب نمیرن

ممکنه بعد شیر خوردن خودشون رو به سمت عقب کمانه کنند گریه زیاد دارن

این علایم ممکنه همش نباشه

ولی میفهمی ته گلوش زیر میاد دوباره قورت میده یعنی به اصطلاح خودمون ترش میکنه

عزیزم ب اصرار نیست  اصلا نمیتونه بخوره  سیب و خیار رو ارزو داره ولی میمره تو گلوش  ...

میپره گلوش؟ از این پستونک های میوه خوری چی؟ فایده نداره

رفلاکسش خیلی شدید بود؟

این رو باید با دکتر حل کنی

میپره گلوش؟ از این پستونک های میوه خوری چی؟ فایده نداره رفلاکسش خیلی شدید بود؟ این رو باید با دکتر ...

اره 

پستونکا تا کوچیک بود براش خوب بودن ولی الان دیگه فایده نداره هم چیز زیادی ازش بیرون نمیاد هم دیگه خوشش نمیاد

دکترش میگه صبر کن 

هرروز ک میگذره هم بچه داره بدغذا میشه 

اونقد یه چیزیو میخواد و ما بهش نمیدیم ک دیگه بعد هم نمیخوادش 

الان مرکبات رو کمی میتونی با احتیاط تیکه های اندازه نخود بخوره ولی چون چندماه قبل ک نمیتونست هی میخواست و ما ندادیم الانم ک ما میدیم دیگه اون نمیخواد . ابشون هم متنفره 

پوره موز و سیب و .. متنفره 

پیر شدم با این بچه 

اره  پستونکا تا کوچیک بود براش خوب بودن ولی الان دیگه فایده نداره هم چیز زیادی ازش بیرون نمیاد ...

هر بچه ای یه جوره

البته یعضی بچه ها هم بزرگ میشن مادر نمیفهمه (یعنی مورد دیدم همش مینالید باید به بچه شیر بدم! بعد من ارزو داشتم بدون دردسر شیر بخوره)

ولی میگذره

نمیدونم چرا میپره در گلوش

کلا بزرگسالهایی که دیدم اینطوری هستن خیلی وسواس دارن روی این قضیه

ولی بچه ...

نمیدونم چطوری میشه

هر بچه ای یه جوره البته یعضی بچه ها هم بزرگ میشن مادر نمیفهمه (یعنی مورد دیدم همش مینالید باید به ب ...

اره دقیقا بعضیا خوشی زده زیر دلشون قدر نمیدونن 

منم همینکه نمیدونم بچم چشه امونمو بردیده 

معاینه ک شده دکترش میگه از نظر پزشکی مشکل نداره 

فقط شاید با وزن گرفتن جثه ش بزرگترشه گلوش بزرگترش شه راحتتر بتونه بخوره 

دخترم اونقد بالا اورده ک دیگه از این لافک های کوچیکی روشون بالا میاره رو تا میبینه میره روش وایمیسه عوق میزنه فک میکنه باید بالابیاره 

خودشم بدعادت شده بعضی وقتا ک گلوش میپره بزور با اب و .. یکم حالشو جا میاریم دو دقیقه نشده الکی شروع میکنه ب عوق زدن تا بالاش بیاره 

چون زمان گذشته و راهشو یاد گرفته 

فقط برامون دعا کن خیلی درمونده ایم 

اره دقیقا بعضیا خوشی زده زیر دلشون قدر نمیدونن  منم همینکه نمیدونم بچم چشه امونمو بردیده&nb ...

میفهمم

من فکر میکنم خودش حساس شده

باید یه جوری حواسش رو پرت کنی

مثلا اگه بچه ای اطرافتون هست همراه اون بچه میوه و غذا بخوره فایده نداره؟

یا موقع خوردن یه چیزی باشه حواسش رو از خوردن پرت کنه

یعنی متوجه نشه داره چیزی میخوره

من این مشکل رو نداشتم ولی خوب بچه دومم خیلی چیزا رو نبیاد میخورد اگه جایی میدید و میخورد دیگه اب نداشت و مدام گریه میکرد از یک سالگی به بعد البته

قبلش که هیچی فاجعه بود دیگه لب به شیر هم نمیزد

میفهمم من فکر میکنم خودش حساس شده باید یه جوری حواسش رو پرت کنی مثلا اگه بچه ای اطرافتون هست همرا ...

اینی ک کلا توان قورت دادن نداره ک بحثش جداس 

واقعا نمیتونه 

ولی اینکه جدیدا این رفتار زشت رو یاد گرفته داره دقم میده