2777
2789

همسرم دیروز بیمار کرونایی برده بودن تو بیمارستان فوت میشه میگه نفسش به صورتم خورد لباس کرونا هم نپوشیده بودن میگه آوردن درمانگاه ماهم سریع لوله گذاشتیم و اینا فرصت لباس پوشیدن نبود میگم از یک اسفند قرنطینه ایم آخه گناه ما چیه اون ناقل باشه ماهم گرفتیم خدا رحم کنه

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه اروم باش

دوم مداواتونو پیگیری کن تا شدید نشده. دمکرده اویشن هر روز بخورین برا ریه عالیه

سوم هم توکل به خدا کنین خدا بزرگه نفری 70 تا سوره حمد بخونین برا شفای بیماری خیلی خوبه

مرا عهدیست با جانان...

بایدازقبل آماده باشن که اینطورنشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

خدا بزرگه    دیگه چه میشه کرد  خانوم سیدی گفت من هر روز وایه پسرم غذا اماده میکردم و.....  ولی اون سالمه   .. نگران‌نباش    خدا خودش حافظه   همه بچه هاست  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔