عزیز جان همه این احتمال رو دارن حتی من که همسرم معلمه و کمتر بیرون میره، ولی بالاخره میره...حالا ماله شما ظاهرش احتمال رو بیشتر میکنه ولی واقعیت اینه که همه چیز دست خداست برگ از درخت بدون اجازه او نمیافته، همینطورهم راجع به بیماری و...
دلت رو به خدا بسپار ، تلاش های پیشگیرانه هم که دارید میکنید...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از الان فکر مردنم اخه بچه مو کی نگهداره دوتامونم اگه گرفتیم خدایا چیکار کنم
وای یعنی انقدر زود میمیرن؟
میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ... اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇
من یه چیز و فهمیدم از هر چی بترسی سرت میاد من از بچه دار نشدن ترسیدم و سرم اومد ..از وقتی کرونا اومده من یه زره واسه خودم و شوهرم نترسیدم رعایت کامل و کردم و ولی ترس نه بی خیال بابا
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
از الان فکر مردنم اخه بچه مو کی نگهداره دوتامونم اگه گرفتیم خدایا چیکار کنم
وای عزیزم این چه حرفیه اینهمه دکترها تو تلویزیون میگن 80% کسایی ک میگیرن اصلا خطرناک نیس براشون ازاون 20 درصد هم نهایتا 10 درصد حالشون بدمیشه. تازه میانگین فوتی ها تو ایران تقریبا 60 ساله. روحیه مهم ترین چیزه. تو خیلی رعایت کن انشاالله اصلا نمیگیری
من از الان خودمو باختم فکر پسرمم فقط سه سالشه کجا ببرم شهر غریب
حتما شنیدید یا دیدید اینکه میگن ترس و دلهره سیستم بدنی رو ضعیف و آماده ابتلا به بیماری میکنه؟! بنظرت جز این فایده دیگه ای هم داره؟؟؟؟ اگرنه، اینجاست که باید استحکام مادرونهت رو نشون بدی... یک مادر قوی به پشتوانه خدایی که همه چیز در دست اوست...
یک کانال عالی برای خودتون و همسرتون معرفی میکنم حتما سربزن